Venus Libido

Kasviuute- ja kivennäisainevalmiste naisille

Venus Libido on naisille suunniteltu ravintolisä, jonka ainesosat alentavat stressiä, edistävät rentoutumista ja vahvistavat seksuaalista halua.

  • Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 49,90 €
  • 2 tablettia päivässä

Ashwagandha
Venus Libido sisältää runsaasti ashwagandhaa eli rohtokoisiota, toisilta nimiltään Withania somnifera ja Intian ginseng, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia. Ashwagandha on muun muassa Intian niemimaalla luonnonvaraisena kasvava monivuotinen koisokasvi, joka auttaa elimistöä mukautumaan stressiin ja parantaa kehon puolustuskykyä stressiä vastaan. Se myös auttaa rentoutumaan, ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä pitämään energiatasot kohdallaan. Ashwagandha tukee naisen sukuelinten terveyttä. Venus Libido -tuotteessa käytämme ashwagandhan juuresta valmistettua uutetta, joka sisältää standardoidusti 10 mg withanolideja.

Maca-uute
Etelä-Amerikasta peräisin oleva maca, toisilta nimiltään andienkrassi ja Perun ginseng (Lepidium meyenii) on krassien ja ristikukkaisten heimoon kuuluva juurikasvi, joka edistää seksuaalista halukkuutta, hedelmällisyyttä ja auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

Rohtosarviapilauute
Venus Libidoon valitsimme myös kivennäisainepitoisesta palkokasvista, rohtosarviapilasta (Trigonella Foenum-Graecum) valmistettua uutetta. Rohtosarviapila, joka kasvaa luonnonvaraisena Pohjois-Afrikassa, tunnetaan muun muassa sen sisältämistä saponiineista, joilla on monipuolisia vaikutuksia. Käyttämämme uute sisältää 60 mg rohtosarviapilan siementen saponiinipitoisista osista erotettuja fenusteroleja.

Muira Puama
Tuote sisältää myös Muira Puama – eli potenssipuu-uutetta, joka edistää hormonitasapainoa naisen elimistössä. Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) on Etelä-Amerikassa kasvava puu, joka muun muassa edistää vaihdevuosioireiden helpottamista. Venus Libido sopii hyvin myös kypsempään ikään ehtineille naisille.

Enostim-yhdistelmäuute
Valitsimme tuotteeseen myös erityistä Enostim-yhdistelmäuutetta, joka valmistetaan viiniköynnöksestä (Vitis vinifiera), omenasta (Malus pumila) ja maustesahramista (Crocus sativus). Viiniköynnös edistää verenkiertoelimistön toimintaa. Viiniköynnös tukee myös elimistön puolustuskykyä vapaita radikaaleja vastaan. Sahrami puolestaan vahvistaa libidoa ja helpottaa oloa ennen kuukautisia ja niiden aikana.

Villijamssi
Tuote sisältää myös villijamssia (Dioscorea villosa), joka helpottaa tyypillisiä vaihdevuosista johtuvia olotiloja (kuumat aallot, hikoilu, levottomuus, ärtyneisyys). Rohtosarviapilan tavoin villjamssi sisältää saponiineja, kuten diosgeniinia. Venus Libidon uute sisältää standardoidusti 10 mg diosgeniinia päiväannosta kohti.

Sinkki
Kivennäisaineista valitsimme koostumukseen sinkkiä. Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on myöntänyt sinkille muun muassa seuraavat viralliset terveysväitteet tiukan tieteellisen näytön perusteella: Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Bioperiini
Tuotteessa on mukana myös standardoitua ja patentoitua mustapippuriuutetta eli bioperiiniä (Bioperine®), joka edesauttaa muiden ainesosien imeytymistä elimistössä. Mustapippuri tukee myös naisen sukuelinten terveyttä ja verenkiertoa pienissä verisoluissa ja hiusverisoluissa.

TUOTETURVALLISUUS

Kaikki Pro Elinvoiman tuotteet ovat tutkitusti turvallisia. 

Venus Libido sisältää turvallisen määrän kaikenikäisten naisten seksuaalista halukkuutta tukevia ainesosia. Tuotteen kaikkia ainesosia on käytetty ravintolisissä jo kauan. Ainesosien määrät on mitoitettu vuorokausiannokseen sopivaksi. 

Tuote ei kuitenkaan sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, koska kaikkien ainesosien vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole riittävästi tutkimustietoa.

Muita sinkkiä sisältäviä ravintolisiä käyttävien on hyvä varmistua, ettei päivittäinen sinkin saanti ravintolisistä ylitä yhteensä turvallisen vuorokautisen saannin ylärajaa, joka on 25 mg.

Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton.

Tuote on tarkoitettu aikuisille naisille. 

TUOTETIEDOT

Ainesosat:Ashwagandha-uute (Withania somnifera), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), macauute (Lepidium meyenii), rohtosarviapilauute (Trigonella Foenum-Graecum), muira puama -uute (Ptychopetalum olacoides), Enostim-uute (Vitis vinifera, Malus pumila, Crocus sativus L.), inuliini, villijamssiuute (Dioscorea villosa), sinkkibisglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, piidioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum).

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on valmistettu Norjassa.

2 tablettia sisältää:

Ashwagandha400 mg 
Withanolideja10 mg 
Maca-uute (Lepidium meyenii)
300 mg 
Rohtosarviapila (Trigonella Foenum-Graecum)120 mg 
Fenusteroleja60 mg 
Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)100 mg 
Enostim-yhdistelmäuute (viiniköynnös, omena, maustesahrami)60 mg 
Villijamssi (Dioscorea villosa)50 mg 
 Diosgeniineja10 mg 
Sinkki5 mg50 %*
Mustapippuriuute (Bioperine®)1,5 mg 
   
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta