B12-vitamiini

Pureskeltava vitamiinivalmiste

Toimitus sisältää 180 tablettia hintaan 47,90 €. Annostus 1 tabletti päivässä, toimitusväli 6 kk. Valmistusmaa Suomi.

47,90 €
1 tabletti päivässä

B12-vitamiini on hermoston ja aivojen toiminnalle välttämätön b-vitamiini. Pro Elinvoiman B12 on metyylikobalamiinin muodossa, koska se imeytyy parhaiten. Yleisesti ottaen B12-vitamiinin imeytyminen vaihtelee huomattavasti. Jos kerta-annos on noin 3 μg, imeytyy siitä noin 50 %. Jos kuitenkin otetaan huomattavasti suurempia määriä, kuten 1000 μg, siitä imeytyy noin 0,5 %. B12-vitamiinia kannattaa siis syödä riittävän vahvuisena.

Energia kateissa?

Oletko jatkuvasti väsynyt? Tuntuuko siltä, että aivot olisi sumussa? Puutuuko jäsenet tai tuntuuko lihakset heikoilta?

B12-vitamiinin riittävästä saannista kannattaa jokaisen huolehtia. Erityisesti kasvisruokavaliota suosivien on muistettava painottaa B12-vitamiinin saantiaan sekä mittauttaa arvot säännöllisesti, koska ruokavaliosta saatavan B12-vitamiinin lähde on eläinkunnan tuotteet. Pro Elinvoiman B12 on tutkitusti hyvin imeytyvässä metyylikobalamiinin muodossa.

Ainesosaluettelo

makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, magnesiumstearaatti), metyylikobalamiini (B12-vitamiini).

B12-vitamiini ei ole myrkyllistä suurinakaan annoksina. Jopa 1000 μg/vrk annoksilla ei ole havaittu sivuvaikutuksia. Myöskään kahden viikon välein jopa 5000 μg pistoksina annettuihin annoksiin ei ole yhdistetty oireita. Suositelluilla annoksilla B12-vitamiini on turvallista kaikille ihmisryhmille, ja on hyvin todennäköistä, että jopa 500-kertainen päivittäisen annoksen ylittäminen ei johda tunnettuihin riskeihin.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

B12-vitamiinille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

  • B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa.
  • B12-vitamiini edistää normaalia homokysteiniin aineenvaihduntaa.
  • B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja.
  • B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista.
  • B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Tabletin koko

B12 purutabletit

Pureskeltava pieni tabletti

Yksi päivässä riittää

Hyvin imeytyvässä muodossa

Riittävän vahva

Suomessa valmistettu

Tutkitusti turvallinen

1 tabletti sisältää:

B12-vitamiini 1000 mg 40 000 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 1 purutabletti päivässä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Tilaa B12-vitamiini, 180 tablettia

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 180 B12-vitamiini -purutablettia (1 x 180 purutabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 purutabletti päivässä) yhdelle henkilölle 6 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 47,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 7,98 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 47,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 7,98 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 1,5 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 1,5 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.