Crystal Dream

Luonnollista apua nukahtamiseen

Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 49,90 €. Annostus 2 tablettia päivässä, toimitusväli 2 kk. Valmistusmaa Norja.

49,90 €
1 tabletti päivässä

Crystal Dream on paras ravintolisä silloin, kun et halua käyttää unilääkkeitä, mutta nukkuminen on vaikeaa. Crystal Dream -valmiste sisältää useita luonnollisia ainesosia, jotka edistävät stressinhallintaa ja rauhoittumista ja sitä kautta nukkuminen parantuu.

Uni kateissa?

Onko nukahtaminen vaikeaa? Katkeaako uni kesken yön? Haluatko välttää unilääkkeet, mutta herätä pirteämpänä?

Uni on yksi perustarpeistamme ja silti unihäiriöt vaivaavat monia. Pro Elinvoima on halunnut tuoda markkinoille melatoniinittoman ja luonnollisen vaihtoehdon, jonka avulla nukkuminen onnistuu paremmin.

Ainesosat - Crystal Dream

Sitruunamelissa (Melissa officinalis) on sitruunalta tuoksuva ruohokasvi, jonka on todettu edistävän hyvää unta naisilla, joilla vaihdevuodet aiheuttavat unihäiriöitä. Tehoyrtin on havaittu vähentävän unihäiriöitä myös niillä, joilla stressi ja uni kulkevat käsi kädessä.

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan olosuhteiden muutoksiin. Yhdistelmävalmisteissa kuten Crystal Dreamissa ruusujuuri toimii rentouttavana ainesosana. Ruusujuuren on todettu edistävän nukahtamista mielialan laskemiseen liittyvissä nukahtamisvaikeuksissa sekä lievittävän stressiä.

Humala (Humulus lupulus) on kasvi, jonka tunnetuin käyttötarkoitus on oluen maustaminen. Myös alkoholittoman oluen on havaittu edistävän nukahtamista juuri humalan ansiosta

Kamomilla (Chamomilla recutita) on perinteinen yrtti, jota on käytetty rauhoittavana infuusiona eli kamomillateenä. Myös tutkimusnäyttö tukee perinteistä käsitystä kamomillan rentoutumista ja unta edistävästä vaikutuksesta.

Lisäksi tuote sisältää maitopeptidejä sekä Avena sativaa eli kauran varsiuutetta.

Crystal Dream tabletit

Apua nukahtamiseen

Pitkäkestoisempi uni

Luonnollinen vaihtoehto

Tehokas yhdistelmä

Rohdosvalmiste

Luontaistuote nukahtamiseen

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Ainesosat: Sitruunamelissa (Melissa offi cinalis), maitopeptidit, ruusujuuri (Rhodiola rosea), humala (Humulus lupulus), Avena sativa (kauran varsiuute), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), aromit (laventeli, kamomilla, sitruunamelissa, muskotti), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit).

Tuote on tarkoitettu terveille aikuisille. Tuotetta ei kuitenkaan suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille, koska kurkumiinin, boswellian ja inkiväärin vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole tarpeeksi tietoa.

Tabletin koko

2 tablettia sisältää:

Sitruunamelissa250 mg
Maitopeptidit125 mg
Ruusujuuri100 mg
Avena sativa50 mg
Humala50 mg
Kamomillasaunio50 mg

Tilaa Crystal Dream, 120 tablettia

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 120 Crystal Dream -tablettia (1 x 120 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 24,95 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 24,95 €/kk).

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 2 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 2 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.