Prostata

Prostata tukee eturauhasta

Toimitus sisältää 90 tablettia hintaan 49,90 €. Annostus 1 tabletti päivässä, toimitusväli 3 kk.

Tuote on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton.
Valmistusmaa Norja.

49,90 €
1 tabletti päivässä

Prostata on monipuolinen lisäravinne eturauhasen hyvinvointiin. Prostata yhdistää koostumuksessaan lukuisan määrän terveellisyydestään tunnettuja kasviuutteita sekä vaikutuksiltaan vakuuttavia kivennäisaineita, sinkkiä ja seleeniä. Tämä nerokas yhdistelmä tukee eturauhasta ja sen normaalia hyvinvointia miehen elämän eri vaiheissa.

Oikutteleva
eturauhanen?

Ongelmia eturauhasen kanssa? Onko yölläkin noustava vessaan? Tuntuuko, että rakko ei tyhjene kunnolla?

Kun eturauhanen toimii normaalisti, on meidän miesten helpompi voida muutenkin hyvin. Usein ikä ja perintötekijät tuovat kuitenkin tullessaan ei-toivottuja tuntemuksia. Eturauhasta voi helliä pitämällä paikat lämpiminä, mutta aina se ei riitä. Monipuolinen, alan asiantuntijoiden kanssa kehitetty, Prostata on paras lisäravinne silloin, kun haluat luonnollista tukea miehiseen hyvinvointiin.

Ainesosat - Prostata

Prostata sisältää standardoitua amerikankarpalouutetta. Amerikankarpalo tai Amerikan isokarpalo (Vaccinium macrocarpon) on Pohjois-Amerikassa kasvava ja viljelty karpalolajike, joka sisältää Suomessa kasvavien isokarpalon (Vaccinium oxycoccus) ja pikkukarpalon (Vaccinium microcarpum) tavoin runsaasti C-vitamiinia sekä flavonoleja, jotka ovat antioksidantteina toimivia fenoliyhdisteitä.

Koostumukseen valitsimme myös nokkosen lehdistä (Urtica dioica) valmistettua uutetta. Nokkosenlehtiuutetta on tutkittu viime aikoina paljon. Nokkosuutetta käytetään yleisesti eturauhasen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarkoitetuissa ravintolisissä. Se muun muassa tukee verenkiertoelimistön hyvinvointia sekä kehon elinvoimaisuutta. Nokkonen saa olon tuntumaan energisemmältä.

Sahapalmu-uute (engl. Saw Palmetto) on keskeinen osa eturauhasen hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitetun tuotteemme koostumusta. Uute valmistetaan muun muassa Yhdysvaltain kaakkoisosissa kasvavan sahapalmun (Serenoa repens) marjoista. Sahapalmu osana yrttivalmistetta tukee normaalia virtsaamiskykyä yli 45-vuotiailla miehillä ja edistää ja tukee miesten terveyttä.

Tuotteessa on mukana Muira Puama – eli potenssipuu-uutetta. Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) on Etelä-Amerikassa kasvava puu, josta valmistettuja uutteita käytetään yleisesti ravintolisissä. Jo aineen suomenkielinen nimi kertoo, miksi valitsimme sen mukaan eturauhasen hyvinvointia tukevaan tuotteeseemme.

Prostata sisältää kurkuminoidien määrän osalta standardoitua Curcumin C3 Complex® -kurkumiiniuutetta. Tämä uute on maailman eniten kliinisesti tutkittua kurkumiinia. Se uutetaan patentoidulla menetelmällä kurkuman (Curcuma longa) juurista. Kurkumiini edistää elimistön luonnollisen, tulehduksia vastaan taistelevan järjestelmän toimintaa.

Jättikurpitsan siemenistä (Cucurbita maxima) valmistetaan uutetta ja öljyä ravintolisäkäyttöön. Prostata-tuotteen koostumukseen valitsimme kuivatablettiin sopivan siemenuutteen.

Prostata sisältää tomaatista (Solanum lycopersicum) valmistettua uutetta, joka sisältää standardoidusti 20 % lykopeenia. Lykopeeni antaa tomaatille punaisen värin. Se on voimakas antioksidantti, joka imeytyy ravintolisistä yhtä hyvin kuin ruuasta.

Käyttämämme parsakaaliuute (Brassica oleracea) sisältää standardoidun määrän sulforafaania, jonka vaikutuksia eturauhasen hyvinvointiin on tutkittu paljon. Monet ”tavalliset” ja ”epäseksikkäät” kasvikset ja vihannekset, jotka tunnetaan paremmin keittoaineksina, sisältävät terveellisiä ainesosia, jotka sopivat mainiosti ravintolisäkäyttöön.

Prostatan ainesosien imeytymistä edistää mustapippurista (Piper nigrum) valmistettu, patentoitu piperiiniuute (BioPerine®). Piperiini on mustapippurin alkaloidi, joka saa aikaan ”pippurisen” maun. Bioperiinin käyttö lisäravinteissa on yleistynyt viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Se lisää muun muassa kurkumiinin imeytymistä elimistössä.

Lisäksi tuotteeseen on valittu kahta elimistölle tärkeää kivennäisainetta, sinkkiä ja seleeniä

Prostata tabletit

Eturauhasen hyvinvointiin

Yksi tabletti päivässä riittää

Monipuolinen tuote

Laadukas lisäravinne miehelle

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Karpalouute (Vaccinium macrocarpon), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), nokkosenlehtiuute (Urtica dioica), sahapalmu-uute (Serenoa repens), muira puama -uute, kurpitsansiemenuute (Cucurbita maxima), kurkumiiniuute (Curcuma longa), parsakaaliuute, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), tomaattiuute, sinkkibisglysinaatti, mustapippuriuute (Piper nigrum), seleeni.

Prostata on lisäravinnealan asiantuntijoiden kanssa pohjoismaisena yhteistyönä kehitetty kasviuute-kivennäisainevalmiste, joka sisältää turvallisen määrän eturauhasen normaalin hyvinvoinnin ylläpitämiseen soveltuvia ainesosia. Tuote sisältää turvalliseksi todettuja kasviuutteita sekä elimistölle välttämättömiä kivennäisaineita.

Kasviuutteista esimerkiksi kurkumiinin suosiota selittää osaltaan sen turvallisuus. Koehenkilöille on annettu jopa 10–12 g kurkumiinia päivässä ilman merkittäviä haittavaikutuksia. Tuotteen patentoidulla menetelmällä valmistettu Curcumin C3 -kurkumiiniuute on vatsaystävällistä ja tehokkaasti imeytyvää. Herkkävatsaisten kannattaa kuitenkin seurata vointiaan tuotetta käyttäessään.

Muita sinkkiä sisältäviä ravintolisiä käyttävien on hyvä varmistua, ettei päivittäinen sinkin saanti ravintolisistä yhteensä ylitä turvallisen vuorokautisen saannin ylärajaa, joka on 25 mg. Seleenin kohdalla vastaava turvallisen vuorokautisen saannin yläraja on 300 μg.

Tuote on tarkoitettu aikuisille miehille.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

Prostatan ainesosille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

  • Sinkki edistää muun muassa veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Seleeni edistää muun muassa normaalia siittiöiden muodostusta
  • Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Tabletin koko

1 tabletti sisältää:

Karpalo 250 mg
Nokkosenlehti 100 mg
Sahapalmu 75 mg
Muira Puama 75 mg
Kurkumiini 50 mg
Kurkuminoidit 47,5 mg
Kurpitsansiemen 50 mg
Tomaatti 25 mg
Lykopeeni 5 mg
Parsakaali 25 mg
Sulforafaani 1 mg
Sinkki 5 mg 50 %*
Mustapippuri (Bioperine®) 1,25 mg
Seleeni 25 μg 45 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tilaa Prostata, 90 tablettia

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 90 Prostata -tablettia (1 x 90 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 3 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 16,63 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 16,63 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 3 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 3 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelu­numeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.