Curminol

Paras ravintolisä nivelille

Toimitus sisältää 90 kapselia hintaan 49,90 €. Annostus 2 kapselia päivässä, toimitusväli 1,5 kk.
Valmistusmaa Norja.

49,90 €
2 kapselia päivässä

Curminol on paras ravintolisä nivelille ja lihaksille. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla paljon tutkitut terveyttä edistävät ainesosat kuten laadukas kalaöljy, kollageeni, kurkumiini, inkivääri ja Boswellia serrata, jotka takaavat sen, että tämä tuote on paras nivelten hyvinvointiin.

JÄYKKYYTTÄ
NIVELISSÄ?

Onko nivelissäsi jäykkyyttä? Onko aamuisin vaikea nousta sängystä? Olisiko ihanaa herätä vetreämpänä tai tanssia huoletta?

Nivelten hyvinvointi on kaiken fyysisen suorituskykymme kulmakivi. Nivelten terveyttä voidaan toki edistää päivittäin terveellisellä ruokavaliolla ja sopivasti rasittavalla liikunnalla. Aina se ei kuitenkaan tunnu riittävän. Hyvä ravintolisä on onneksi yksi loistava keino saada tukea nivelten hyvinvointiin. Curminol on juuri oikea lisäravinne tähän tarkoitukseen!

Aineosat - Curminol

Curminolista tekee erityisen muihin niveltuotteisiin verrattuna se, että siinä käytetään korkealaatuista Crystal Oil™ -kalaöljyä. Tämä kalaöljy valmistetaan ekologisesti pyydystetyistä kaloista ja jalostetaan patentoidulla menetelmällä, jossa suodatus ja rasvahappojen pilkkominen suoritetaan matalassa lämpötilassa. Näin rasvahapot eivät hajoa, härskiinny tai muutu synteettiseen muotoon – Curminolin Crystal Oil™ on siis kalaöljyä luonnollisessa muodossa ja siksi hyvä öljy nivelille. Helposti nieltävän kalaöljykapselin ansiosta tuotteen käyttö on vaivatonta.

Curminolin nimi tulee kurkumiinista. Curminol sisältää kurkuminoidien määrän osalta standardoitua Curcumin C3 -kurkumiiniuutetta. Curcumin C3 on eniten kliinisesti tutkittua kurkumiinia maailmassa. Se uutetaan patentoidulla menetelmällä kurkuman (Curcuma longa) juurista. Kurkumiini edistää elimistön luonnollisen, tulehduksia vastaan taistelevan järjestelmän toimintaa.

Curminol sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia. Kollageeni on oleellista nivelille, jotta ne voivat toimia normaalisti. Tämä rakenteeltaan säikeinen ja vahva proteiini muodostaa suuren osan rustosta. Kollageenin vaikutuksista on tehty runsaasti tutkimusta.

Inkivääri ( Zingiber officinale) on tunnettu maustekasvi, jota esiintyy pääasiassa Aasiassa ja trooppisella vyöhykkeellä. Kurkumiinin tavoin sen on todettu tukevan elimistön tulehduksia säätelevän järjestelmän toimintaa. Inkiväärin vaikutuksia on tutkittu paljon viime vuosina. Curminol sisältää inkivääristä valmistettua uutetta.

Curminolin standardoitu Boswellin®-uute valmistetaan Intian vuoristoseuduilla kasvavan Boswellia serrata -puun pihkasta. Boswellia serrata on hyväksi nivelille, koska sen on havaittu lisäävän niissä miellyttävää tunnetta ja viileyden kokemista.

Curminolin ainesosien imeytymistä edistää mustapippurista valmistettu, patentoitu piperiiniuute (BioPerine®). Piperiini on mustapippurin alkaloidi, joka saa aikaan ”pippurisen” maun. Bioperiinin käyttö lisäravinteissa on yleistynyt viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Se lisää muun muassa kurkumiinin imeytymistä elimistössä.

Curminol sisältää myös C-vitamiinia eli askorbiinihappoa sekä D-vitamiinia kolekalsiferolin (D3) muodossa.

Kapselin koko

Kapselin koko: 1,4 cm
Curminol kapselit

Täsmätuote nivelille

Liukaspintainen kapseli on helppo niellä

Monipuolinen tuote

Laadukasta kalaöljyä nivelille

Kurkumasta apua nivelille

Hyödy kollageenista

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Kalaöljy (Crystal Oil™), gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), kurkumiiniuute ( Curcuma longa), denaturoimaton tyypin II kollageeni, inkivääriuute ( Zingiber officinale), pintakäsittelyaine (mehiläisvaha), Boswellia serrata-uute, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustapipppuriuute ( Piper nigrum), kolekalsiferoli.

Curminolin ainesosat ovat tutkitusti turvallisia terveillä aikuisilla. Esimerkiksi kurkumiini on suosittua osaltaan sen vuoksi, että sen käyttö on hyvin turvallista. Intialaisessa ruokavaliossa kurkumaa saatetaan nauttia ilman haittavaikutuksia jopa 2,5 g päivässä, mikä vastaa noin 100 mg kurkumiinia. Koehenkilöille on annettu jopa 10–12 g kurkumiinia päivässä ilman merkittäviä haittavaikutuksia.

Tuotteen patentoidulla menetelmällä valmistettu Curcumin C3 -kurkumiiniuute on vatsaystävällistä ja tehokkaasti imeytyvää. Herkkävatsaisten kannattaa kuitenkin seurata vointiaan tuotetta käyttäessään.

Curminolin kanssa voit käyttää myös muuta omega-3-valmistetta, jotta saat riittävän annoksen DHA:ta ja EPA:ta päivässä. Curminol ei ole ensisijaisesti omega-3-tuote, vaikka se sisältääkin laadukkaita omega-3-rasvahappoja.

Tuote on tarkoitettu terveille aikuisille. Tuotetta ei kuitenkaan suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille, koska kurkumiinin, boswellian ja inkiväärin vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole tarpeeksi tietoa.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

Curminolin ainesosille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

  • C-vitamiini tukee nivelruston kollageenin muodostumista ja sidekudosten pysymistä normaaleina.
  • D-vitamiini edistää muun muassa luiden pysymistä normaaleina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

2 kapselia sisältää:

Kalaöljy (Crystal OilTM) 1000 mg
Omega-3-rasvahappoja, joista 570 mg
EPA
310 mg
DHA 80 mg
Kurkumiini 100 mg
Kurkuminoideja 95 mg
Denaturoimaton tyypin II kollageeni 40 mg
Inkivääri 40 mg
Boswellia serrata 33,5 mg
C-vitamiini 20 mg 25 %*
Piperiini (BioPerine®) 5 mg
D3-vitamiini 10 μg 200 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tilaa Curminol, 90 kapselia

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 90 Curminol -kapselia (1 x 90 kapselin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 kapselia päivässä) yhdelle henkilölle 1,5 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 33,27 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 49,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 33,27 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 1,5 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 1,5 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.