Venus Libido -55%

Ravintolisä vaihdevuosi-ikäisille naisille

Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 22,45 € (ensimmäinen lähetys). Annostus 2 tablettia päivässä, toimitusväli 2 kk.

Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Valmistusmaa Norja.

Venus Libido on ravintolisä stressin vähentämiseen. Kasviuutteiden ja sinkin yhdistelmä auttaa aikuista naista rentoutumaan ja libidon säilymään ennallaan.

22,45 €
Norm. 49,90 €

Ensimmäinen lähetys -55%. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. 1 tilaus per talous. Saat 2 kuukauden pakkauksen toimitettuna postilaatikkoon kätevästi 2 kk välein. Jatkolähetyksen hinta on 44,90 € sisältäen toimituskulut. Sinulla on mahdollisuus tilauksen keskeytykseen milloin tahansa. 30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa 49,90 €.

Libido kadoksissa?

Viekö stressi mehut? Onko rentoutuminen vaikeaa? Tuntuuko, ettei energiaa riitä, ainakaan makuuhuoneeseen asti?

Naisen seksuaalinen haluttomuus on yleistä. Stressin vähentäminen auttaa, mutta miten rentoutua? Venus Libido on naisille suunniteltu tehokas ravintolisä, jonka ainesosat alentavat stressiä, edistävät rentoutumista ja vahvistavat seksuaalista halua. Kannattaa kokeilla!

Ainesosat - Venus Libido

Venus Libido sisältää runsaasti ashwagandhaa eli rohtokoisiota, toisilta nimiltään Withania somnifera ja Intian ginseng. Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia. Ashwagandha on muun muassa Intian niemimaalla luonnonvaraisena kasvava monivuotinen koisokasvi, joka auttaa elimistöä mukautumaan stressiin ja parantaa kehon puolustuskykyä stressiä vastaan. Se auttaa myös rentoutumaan, ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä pitämään energiatasot kohdallaan. Ashwagandha tukee naisen sukuelinten terveyttä. Venus Libido -tuotteessa käytämme ashwagandhan juuresta valmistettua uutetta, joka sisältää standardoidusti 10 mg withanolideja.

Etelä-Amerikasta peräisin oleva maca, toisilta nimiltään andienkrassi ja Perun ginseng (Lepidium meyenii) on krassien ja ristikukkaisten heimoon kuuluva juurikasvi, joka edistää seksuaalista halukkuutta, hedelmällisyyttä ja auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

Venus Libidoon valitsimme myös kivennäisainepitoisesta palkokasvista, rohtosarviapilasta (Trigonella Foenum-Graecum) valmistettua uutetta. Rohtosarviapila, joka kasvaa luonnonvaraisena Pohjois-Afrikassa, tunnetaan muun muassa sen sisältämistä saponiineista, joilla on monipuolisia vaikutuksia. Käyttämämme uute sisältää 60 mg rohtosarviapilan siementen saponiinipitoisista osista erotettuja fenusteroleja.

Tuote sisältää myös Muira Puama – eli potenssipuu-uutetta, joka edistää hormonitasapainoa naisen elimistössä. Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) on Etelä-Amerikassa kasvava puu, joka muun muassa edistää vaihdevuosioireiden helpottamista. Venus Libido sopiikin hyvin myös kypsempään ikään ehtineille naisille.

Valitsimme tuotteeseen myös erityistä Enostim-yhdistelmäuutetta, joka valmistetaan viiniköynnöksestä (Vitis vinifiera), omenasta (Malus pumila) ja maustesahramista (Crocus sativus). Viiniköynnös edistää verenkiertoelimistön toimintaa. Viiniköynnös tukee myös elimistön puolustuskykyä vapaita radikaaleja vastaan. Sahrami puolestaan vahvistaa libidoa ja helpottaa oloa ennen kuukautisia ja niiden aikana.

Tuote sisältää myös villijamssia (Dioscorea villosa), joka helpottaa tyypillisiä vaihdevuosista johtuvia olotiloja (kuumat aallot, hikoilu, levottomuus, ärtyneisyys). Rohtosarviapilan tavoin villjamssi sisältää saponiineja, kuten diosgeniinia. Venus Libidon uute sisältää standardoidusti 10 mg diosgeniinia päiväannosta kohti.

Kivennäisaineista valitsimme koostumukseen sinkkiä. Sinkki edistää muun muassa makroaineiden aineenvaihduntaa kuten hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja rasvahappoaineenvaihduntaa. Sinkki vaikuttaa myös immuunipuolustukseen, hedelmällisyyteen ja hermoston toimintaan. Kovatehoiset liikuntasuositukset saattavat lisätä sinkin tarvetta.

Tuotteessa on mukana myös standardoitua ja patentoitua mustapippuriuutetta eli bioperiiniä (Bioperine®), joka edesauttaa muiden ainesosien imeytymistä elimistössä. Mustapippuri tukee myös naisen sukuelinten terveyttä ja verenkiertoa pienissä verisoluissa ja hiusverisoluissa.

Lisäksi tuotteeseen on valittu kahta elimistölle tärkeää kivennäisainetta, sinkkiä ja seleeniä

Venus Libido tabletit

Suunniteltu naisille

Vaihdevuosiin

Apua stressiin

Tukee seksuaalista halukkuutta

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Ashwagandha-uute (Withania somnifera), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), macauute (Lepidium meyenii), rohtosarviapilauute (Trigonella Foenum-Graecum), muira puama -uute (Ptychopetalum olacoides), Enostim-uute (Vitis vinifera, Malus pumila, Crocus sativus L.), inuliini, villijamssiuute (Dioscorea villosa), sinkkibisglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, piidioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum).

Venus Libido sisältää turvallisen määrän kaikenikäisten naisten seksuaalista halukkuutta tukevia ainesosia. Tuotteen kaikkia ainesosia on käytetty ravintolisissä jo kauan. Ainesosien määrät on mitoitettu vuorokausiannokseen sopivaksi. Muita sinkkiä sisältäviä ravintolisiä käyttävien on hyvä varmistaa, ettei päivittäinen sinkin saanti ravintolisistä ylitä yhteensä turvallisen vuorokautisen saannin ylärajaa, joka on 25 mg. Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on tarkoitettu aikuisille naisille. Tuote ei kuitenkaan sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, koska kaikkien ainesosien vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole riittävästi tutkimustietoa.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

Venus Libidon ainesosille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.
  • Sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.
  • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Tabletin koko

2 tablettia sisältää:

Ashwagandha 400 mg
Withanolideja 10 mg
Maca-uute (Lepidium meyenii)
300 mg
Rohtosarviapila (Trigonella Foenum-Graecum) 120 mg
Fenusteroleja 60 mg
Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) 100 mg
Enostim-yhdistelmäuute (viiniköynnös, omena, maustesahrami) 60 mg
Villijamssi (Dioscorea villosa) 50 mg
 Diosgeniineja 10 mg
Sinkki 5 mg 50 %*
Mustapippuriuute (Bioperine®) 1,5 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tilaa Venus Libido, 120 tablettia

22,45 €
norm. 49,90 €

Joustavalla kestotilauksellamme saat edullisen hinnan ja ilmaisen toimituksen käyttöösi seuraavissa lähetyksissä. Huolehdimme sinulle uuden paketin ennen kuin edellinen loppuu.

30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa: 49,90 €.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 120 Venus Libido -tablettia (1 x 120 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 22,45 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 11,23 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 44,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 22,45 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 2 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 2 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelu­numeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.