Hiusvita -66%

Paras ravintolisä hiuksille

Toimitus sisältää 90 kapselia sekä 90 tablettia hintaan 19,95 € (ensimmäinen lähetys). Annostus 2 kapselia ja 2 tablettia päivässä, toimitusväli 1,5 kk. Valmistusmaa Norja.

Hiusvita on paras ravintolisä hiuksille ja kynsille. Se on tehokas yhdistelmä biotiinia, kollageenia, seleeniä sekä muita tutkitusti tehokkaita ainesosia, joista myös iho hyötyy.

19,95 €
Norm. 59,90 €

Ensimmäinen lähetys -66%. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. 1 tilaus per talous. Saat 1,5 kuukauden pakkauksen toimitettuna postilaatikkoon kätevästi 1,5 kk välein. Jatkolähetyksen hinta on 39,90 € sisältäen toimituskulut. Sinulla on mahdollisuus tilauksen keskeytykseen milloin tahansa. 30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa 59,90 €.

Hauraat hiukset?

Kaipaatko apua hiustenlähtöön ja katkeiluun? Mietitkö miten saada paksummat ja kiiltävämmät hiukset? Onko ihosi kuiva? Lohkeilevatko kynnet? Haluaisitko niihin enemmän elinvoimaa?

Liiallinen hiustenlähtö aiheuttaa monille päänvaivaa. Kuten muukin terveytemme, myös hiukset hyötyvät terveellisestä ja monipuolisesta ravinnosta. Kehomme on kuitenkin viisas. Mikäli ravintoaineita ei ole tarpeeksi, niitä ei riitä hiusten hyvinvointiin, koska kehomme priorisoi muut osa-alueet ensin. Tällöin avuksi kannattaa ottaa markkinoiden paras vitamiini hiuksille. Hiusvita on juuri sellainen, sitä alan ammattilaisetkin suosittelevat! Myös kynnet vahvistuvat ja iho saa ravinteita.

Ainesosat - Hiusvita

Macadamiaöljy on paljon tutkittu macadamiapähkinästä saatava kasviöljy, jota käytetään laajalti luonnonkosmetiikassa sen tutkitusti kosteuttavan vaikutuksen. Myös monet ulkoisesti käytettävät hiustenhoitotuotteet sisältävät macadamiaöljyä.

Kollageeni on yleisesti muun muassa ihon, hiusten ja kynsien sekä nivelten hoidossa käytettävä ihmisen elimistössä luonnollisesti esiintyvä aine. Kollageeni tunnetaan hiusten tärkeimpänä rakennusaineena, joka ylläpitää niiden elinvoimaisuutta ja kasvua.

Rosmariinin sanotaan parantavan verenkiertoa, joka on hiusten kasvun kannalta oleellisessa asemassa.

C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostukseen elimistössä ja on siksi tärkeä hiustuotteen ainesosa.

Päänahan terveys on luonnollisesti suuressa roolissa myös hiusten terveyteen. Niasiini on valittu tuotteeseen, koska se edistää ihon ja limakalvojen terveyttä.

Sinkki edistää omalta osaltaan hiusten, ihon ja kynsien normaalia hyvinvointia.

Kupari auttaa hiuksia pysymään normaaleina. Se osallistuu myös väripigmentin säilymiseen ja on sen vuoksi tärkeä osa hiusterveyden ylläpitämistä.

Biotiini on tunnetusti hiusten ja ihon yksi tärkeimmistä ystävistä.

Biotiini on tunnetusti hiusten ja ihon yksi tärkeimmistä ystävistä.

Hiusten kaikki tarpeet kattavan ainesosaluettelon viimeistelee rohtosarviapila eli fenugreek.

Hiusvita kapselit ja tabletit

Täsmätuote kauneuteen

Tehokas koostumus

Monipuolinen tuote

Sisältää kollageenia

Hiuksille, iholle ja kynsille

Rosmariini hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa

Macadamiaöljy vahvistaa hiuksia

Asiantuntijoiden suosittelema

Suomessa suunniteltu

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia ja 2 kapselia päivässä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote suositellaan nautittavan ruokailun yhteydessä, kahdessa erässä – puolet aamulla ja puolet illalla. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Tablettien ainesosat:
Merikollageeni, rosmariiniuute, fenugreek-uute, natriumaskorbaatti, nikotiiniamidi, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, biotiini, maltodekstriini.

Kapselien ainesosat:
Macadamiaöljy (macadamiapähkinästä), gelatiini, glyseroli.

Ei suositella henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Tuote ei sovi verenohennuslääkkeiden käyttäjille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on kala- tai äyriäisallergia. Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä. Ei sisällä laktoosia. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

Hiusvitan ainesosille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

 • Biotiini ylläpitää hiusten normaalia hyvinvointia sekä ihon ja limakalvojen normaalia terveyttä ja hyvinvointia.
 • Biotiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.
 • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Sinkki ylläpitää hiusten normaalia hyvinvointia sekä ihon ja kynsien normaalia terveyttä ja hyvinvointia.
 • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä.
 • Seleeni ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia hyvinvointia.
 • Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Kupari ylläpitää hiusten normaalia hyvinvointia.
 • Niasiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energiaaineenvaihduntaa,
 • Niasiini ylläpitää ihon normaalia terveyttä ja hyvinvointia sekä edistää limakalvojen normaalia hyvinvointia.

Tabletin ja kapselin koko

2 tablettia ja kapselia sisältää:

Macadamiaöljy 1400 mg
Merikollageeni 400 mg
Rosmariiniuute 200 mg
Rohtosarviapilauute 200 mg
C-vitamiini 200 mg 250 %*
Niasiini 20 mg 125 %*
Sinkki 10 mg 100 %*
Kupari 0,5 μg 50 %*
Biotiini 200 μg 400 %*
Seleeni 54 μg 98 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tilaa Hiusvita,
90 kapselia ja 90 tablettia

19,95 €
norm. 59,90 €

Joustavalla kestotilauksellamme saat edullisen hinnan ja ilmaisen toimituksen käyttöösi seuraavissa lähetyksissä. Huolehdimme sinulle uuden paketin ennen kuin edellinen loppuu.

30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa: 59,90 €.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 90 Hiusvita -kapselia ja 90 Hiusvita -tablettia (1 x 90 kapselin pakkaus + 1 x 90 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 kapselia + 2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 1,5 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 19,95 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 13,30 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 39,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 26,60 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 1,5 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 1,5 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelu­numeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.