Crystal Mind -55%

Aivojen toiminnan tueksi

Toimitus sisältää 120 kapselia hintaan 22,45 € (ensimmäinen lähetys). Annostus 2 kapselia päivässä, toimitusväli 2 kk. Valmistusmaa Norja.

Crystal Mind on loistava lisäravinne aivojen toiminnalle. Laadukas kalaöljy ja tarkkaan valitut vitamiinit luovat yhdistelmän, josta aivot kiittävät.

22,45 €
Norm. 49,90 €

Ensimmäinen lähetys -55%. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. 1 tilaus per talous. Saat 2 kuukauden pakkauksen toimitettuna postilaatikkoon kätevästi 2 kk välein. Jatkolähetyksen hinta on 44,90 € sisältäen toimituskulut. Sinulla on mahdollisuus tilauksen keskeytykseen milloin tahansa. 30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa 49,90 €.

Onko keskittyminen vaikeaa?

Tuntuuko keskittyminen ja päätösten teko vaikealta? Vaivaako motivaation puute? Saatko ajatuskatkoksia tai unohteletko nimiä ja asioita? Kaipaatko jotakin muistin tueksi?

Kognitiiviset toiminnot ovat jokaiselle välttämättömiä, ilman niitä arki ei suju. Liikunta, riittävä lepo ja muut terveelliset elintavat tukevat kaiken muun ohella myös aivojen terveyttä. Silti joskus tuntuu kuin aivot olisi sumussa. Hyvä ravintolisä on onneksi yksi tapa tukea aivojen normaalia toimintaa. Valitse Crystal Mind, kun haluat aivoillesi hyvää.

Ainesosat - Crystal Mind

Crystal Mind sisältää elimistölle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sekä omega-6-rasvahappoa, gammalinoleenihappoa (GLA). Omega-3-rasvahappojen vaikutuksia aivoterveyteen on tutkittu paljon.

Crystal Mindin omega-3-rasvahapot saadaan Crystal Oil™ -kalaöljystä, joka sisältää EPA:ta niin paljon kuin on luonnollisesti mahdollista. Tämä kalaöljy valmistetaan ekologisesti pyydystetyistä kaloista ja jalostetaan patentoidulla menetelmällä, jossa suodatus ja rasvahappojen pilkkominen suoritetaan matalassa lämpötilassa. Näin rasvahapot eivät hajoa, härskiinny tai muutu synteettiseen muotoon – Crystal Mindin Crystal Oil™ on kalaöljyä luonnollisessa muodossa. Crystal Oil™ -kalaöljyn hapettumisastetta mittaava TOTOX-arvo on erittäin matala.

Tuotteen gammalinoleenihappo (GLA) tulee rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (Borago officinalis) siemenöljystä. Kurkkuyrtti on tunnettu vanhan kansan tehoyrttinä.

Tuotteeseen on lisätty ihmiselle välttämätöntä kivennäisainetta, magnesiumia, koska sen saanti on yhteydessä psykologisiin toimintoihin ja hermoston normaaliin toimintaan.

Sinkki on ihmisen elimistölle välttämätön hivenaine, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja on sen vuoksi osana Crystal Mind -tuotetta.

B6-vitamiini edistää ihmisen normaaleja psykologisia toimintoja ja normaalia hermoston toimintaa.

Folaattia eli B9-vitamiinia tarvitaan muun muassa punasolujen muodostukseen, DNA:n toimintaan ja aivojen aineenvaihduntaan. Se onkin ihmiselle välttämätöntä.

B12-vitamiini edistää ihmisen normaaleja psykologisia toimintoja ja normaalia hermoston toimintaa. Se myös edesauttaa folaatin imeytymistä.

Lisäksi tuote sisältää D3-vitamiinia. D-vitamiinia tarvitaan muun muassa luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

Crystal Mind kapselit

Aivojen ystävä

Liukaspintainen kapseli on helppo niellä

Myös lapsille kolmesta
ikävuodesta ylöspäin

Sisältää laadukasta kalaöljyä

Tutkitusti turvallinen

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat

Ainesosaluettelo

Kalaöljy (Crystal Oil™), gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), Borago officinalis -öljy, magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (mehiläisvaha, piioksidi), sinkkioksidi, syanokobalamiini (B12-vitamiini), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (folaatti).

Crystal Mind on lisäravinnealan asiantuntijoiden ja tutkijoiden kansainvälisenä yhteistyönä kehittämä valmiste, jonka ainesosien määrät ovat tutkitusti turvalliset. Tuote sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja, jotka ovat elimistölle muutenkin välttämättömiä.

Crystal Mind soveltuu mainiosti käytettäväksi myös muun omega-3-valmisteen kanssa. Tämä on jopa suositeltavaa, jotta saat riittävän annoksen DHA:ta ja EPA:ta vuorokaudessa. Vaikka Crystal Mind sisältää laadukasta Crystal Oil™ -kalaöljyä, tuote ei ole ainoastaan omega-3-valmiste, vaan se sisältää aivoterveyden ja kognitiivisten toimintojen kannalta tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tuote soveltuu kaikille yli 3-vuotiaille. Tuotteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on kuitenkin syytä keskustella lääkärin kanssa.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA myöntää eri aineille tutkimustiedon perusteella terveysväitteitä, jotka tarkoittavat, että aineella on tutkitusti positiivinen vaikutus terveyteen. Terveysväitteen hyväksyminen edellyttää tiukkaa tieteellistä näyttöä, joten väitteet ovat selkeä osoitus tiedeyhteisön hyväksynnästä.

Crystal Mind -tuotteen ainesosille on myönnetty seuraavat terveysväitteet:

 • Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa.
 • Sinkki edistää normaaleja psykologisia toimintoja.
 • B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja hermoston normaalia toimintaa.
 • Folaatti edistää normaaleja psykologisia toimintoja.
 • B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja hermoston normaalia toimintaa.

D-vitamiini edistää…

 • veren normaalia kalsiumtasoa, kalsiumin ja fosforin imeytymistä sekä näiden hyödyntämistä.
 • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • hampaiden ja luiden pysymistä normaaleina.
 • Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia lasten luuston kehitykselle ja kasvulle.
 • D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina, kun sitä nautitaan päivittäin 250 mg.

EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa, kun niitä nautitaan päivittäin 250 mg.

Kapselin koko

2 kapselia sisältää:

Kalaöljy (Crystal OilTM) 807 mg
Omega-3-rasvahappoja, joista 363 mg
EPA
250 mg
DHA 40 mg
Borago officinalis -öljyä, josta 105 mg
GLA 21 mg
Magnesium 37,5 mg 10 %*
Sinkki 4 mg 40 %*
B6-vitamiini 1,34 mg 96 %*
Folaatti 100 μg 50 %*
D3-vitamiini 5 μg 100 %*
B12-vitamiini 2,5 μg 100 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tilaa Crystal Mind, 120 kapselia

22,45 €
norm. 49,90 €

Joustavalla kestotilauksellamme saat edullisen hinnan ja ilmaisen toimituksen käyttöösi seuraavissa lähetyksissä. Huolehdimme sinulle uuden paketin ennen kuin edellinen loppuu.

30 pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa: 49,90 €.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 120 Crystal Mind -kapselia (1 x 120 kapselin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 kapselia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:si.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 22,45 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 11,23 €/kk). Jatkolähetyksien hinta 44,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: 22,45 €/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 2 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 2 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@proelinvoima.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.