Onko sinulla kysymyksiä, palautetta tai tarvitsetko apua tuotteen tai tilaamisen kanssa. Me asiakaspalvelussa autamme mielellämme.

Asiakaspalvelu:

09 4270 4433
(pvm/mpm)
(ma-pe 9-15)

asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Sarkiantie 409
38200 Sastamala

Y-tunnus: 2342164-1

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tuotteisiimmeja tilaamiseen liittyen. Selaile siis alaspäin ja löydä vastauksia kysymyksiisi. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit tehdä tilauksen täältä nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme maanantaista perjantaihin klo 9-15 puh. 09 4270 4433 (pvm/mpm) tai sähköpostitse haluamanasi ajankohtana asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Lasku saapuu tilauksen mukana eli maksat aina vasta tuotteen saatuasi.

Ensimmäinen tilaus saapuu noin kahden viikon kuluessa tilausajankohdasta. Jatkotoimitusten lähetyspäivän näkee aina edellisestä laskusta, josta sen voi kätevästi kirjata vaikka purkin kylkeen.

Toimitusvälit ovat eri pituisia eri tuotteissa. Oletusasetuksilla seuraava lähetys saapuu automaattisesti silloin, kun edellinen purkki olisi suositellulla annostuksella ja käyttötahdilla lähes tyhjä. Toimitusväliä voi kuitenkin milloin tahansa säätää omaan tahtiin sopivaksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kehomme rakastaa säännöllisyyttä. Myös lisäravinteista saa parhaan mahdollisen hyödyn irti, kun niitä käyttää säännöllisesti. Olemme halunneet tehdä tämän Sinulle mahdollisimmat helpoksi. Sen vuoksi lähetämme uuden paketin ennen kuin edellinen loppuu. Näin säilytät myös hinnan ennallaan.

Mikäli tilaukseen on tarpeen kuitenkin tehdä muutoksia tai haluat kertaluontoisen lähetyksen, se onnistuu helposti asiakaspalvelumme kautta maanantaista perjantaihin klo 9-15 puh. 09 4270 4433 (pvm/mpm) tai sähköpostitse haluamanasi ajankohtana asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Voit perua tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerosta 09 4270 4433 (pvm/mpm) (arkisin klo 9-15) tai valitsemanasi ajankohtana sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Mikäli haluat peruutuksen koskevan jo seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä tilauksen lopetuksen viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivämäärää, jonka voit tarkistaa edellisestä laskustasi.

Ehdottomasti! Asiakaspalvelijamme hoitavat asian kuntoon numerossa 09 4270 4433 (pvm/mpm) (arkisin klo 9-15) tai valitsemanasi ajankohtana sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Mikäli haluat muutoksen koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä ilmoituksen meille viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää, jonka voit tarkistaa edellisestä laskustasi.

Toimitamme lähetykset tällä hetkellä vain Suomeen.

Lähetämme kaikki tuotteet kirjepostina. Saat ne siis kätevästi suoraan omaan postilaatikkoosi.

Lähetämme toimitukset kirjepostina, jolloin tuotteet saapuvat suoraan omaan postilaatikkoosi. Kirjepostia ei valitettavasti ole mahdollista seurata.

Avaamattoman tuotteen voi palauttaa ilmaisena asiakaspalautuksena 14 vuorokauden kuluessa tilauksen peruutuksesta. Kuluttajasuojalain mukaisesti voit purkaa kaupan 14 päivän sisällä. Harkinta-aika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden pitää olla käyttämättömiä. Alla ohjeet palautusta varten:

  1. Kirjaa pakkauksen päälle ”palautustunnus: 674808” sekä ”ASIAKASPALAUTUS”.
  2. Ruksaa oma nimesi ja osoitteesi yli ja tiputa paketti Postin oranssiin kirjelaatikkoon.
  3. Lasku tulee olla pakkauksen mukana.

Reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka käsittelee palautuksen tapauskohtaisesti. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 09 4270 4433 (pvm/mpm) tai valitsemanasi ajankohtana sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkemmat palautusehdot näkee toimitusehdoista.

Palautus on asiakkaalle aina maksuton.

Korvaamme toki tuotteen uudella, jos se ei ole laadultaan ensiluokkainen. Otathan reklamaatiotapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 4270 4433 (pvm/mpm) (arkisin klo 9-15) tai valitsemanasi ajankohtana sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Laskuun liittyvistä asioista voit tiedustella asiakaspalvelustamme, jossa kaikki hoituu kätevästi yhdestä numerosta 09 4270 4433 (pvm/mpm) (arkisin klo 9-15) tai valitsemanasi ajankohtana sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Yksittäispakkaukset mahdollistavat tuotteiden toimituksen vaivattomasti suoraan kotiin. Toimituksiin on myös helppo tehdä muutoksia, kun tuotteet eivät ole sidoksissa toisiinsa.

Ei, sinun ei tarvitse huolehtia postikuluista, sillä toimitus on aina maksuton kaikille tuotteillemme. Toivottavasti ostokokemuksesi on mieleinen!

Tuotteiden päiväykset vaihtelevat hieman lähetyserästä ja tuotteesta riippuen, mutta aina on päiväystä sen verran jäljellä, että sen ehtii hyvin käyttämään suositellulla käyttötahdilla loppuun asti. Tätä ei siis tarvitse murehtia.

Kyllä voi! Purkkien muovi on valmistettu 05-PP polypropeenista, joka soveltuu sekä muovinkierrätykseen että energiajätteeksi.

Vitamiinit, ravintolisät ja luontaistuotteet voidaan laittaa kotitalouksien biojätteeseen tai poltettavaan jätteeseen, sillä ne eivät ole vaarallista jätettä.

Kyllä! Olemme ottaneet jo ravintolisien valikoimaa rakentaessamme huomioon, että tuotteet sopivat myös samanaikaiseen käyttöön. Voit siis huoletta tilata juuri haluamasi tuotteet!

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy kapseli- ja tablettimuotoisia ravintolisiä, jotka on valmistettu korkealaatuisissa tehtaissa Suomessa tai Norjassa.

Pro Elinvoimalla on myynnissä ainoastaan tutkitusti turvallisia tuotteita. Käytämme tuotteissa ainoastaan tunnettuja ja yleisesti käytössä olevia ainesosia. Noudatamme tarkasti Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) määräyksiä ja voimassa olevaa lainsäädäntöä. Seuraamme myös aktiivisesti alaan liittyvää tieteellistä tutkimusta sekä ainesosien turvallisuuden että niiden vaikutusten osalta. Emme valitse valikoimaamme kyseenalaisia tai turvallisuudeltaan epävarmoja ainesosia. Ilmoitamme tuotetiedoissa aina myös mahdollisista rajoituksista tuotteen käyttöön liittyen.
EFSA eli European Food Safety Authority eli Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto on viranomainen, joka pyrkii suojaamaan kuluttajien turvallisuutta elintarvikkeiden osalta EU:n alueella. EFSA säätelee ravintolisien turvallisuutta sallimalla ainesosille vain perusteltuja terveysväitteitä. EFSA:n hyväksymät sallitut terveysväitteet pohjautuvat laajaan tieteelliseen näyttöön ainesosien terveysvaikutuksista. Pro Elinvoima on sitoutunut noudattamaan EFSA:n ohjeistusta markkinoinnissaan. Tämä takaa sen, että Pro Elinvoiman viestintä ja markkinointi on luotettavaa ja tuotteiden todellisiin vaikutuksiin perustuvaa.

Vuorokautisen saannin vertailuarvo on virallisten ravitsemussuositusten mukainen määrä vaikuttaville aineille päivittäin. Päiväsaantisuositukset kertovat, millaisilla määrillä voidaan ehkäistä puutostilat. Kyseessä ei siis ole turvallisen käytön yläraja. Ravintolisissämme on pyritty optimaalisiin määriin ottaen huomioon aineiden imeytyvyys ja olemassa oleva tutkimustieto terveyttä parhaiten edistävistä annoksista. Esimerkiksi B-vitamiineja on joissakin tuotteissamme moninkertaisesti vertailuarvoon nähden, koska tällä määrällä varmistetaan maksimaalinen hyöty. B-vitamiinit ovat myös vesiliukoisia eivätkä kerry elimistöön, joten tuotteiden käyttö on täysin turvallista.

D-vitamiinikapseleiden gelatiini on peräisin naudasta ja on siis eläinperäistä. Myös valmisteen D3-vitamiini on valmistettu lampaan villan lanoliinia hyväksi käyttäen, joten sekin on eläinperäistä.

D3-vitamiinia valmistetaan teollisesti jäljittelemällä sen luonnollista muodostumista. Lampaanvillan rasvasta eristettyä 7-dehydrokolesterolia säteilytetään ultraviolettisäteilyllä, jolloin siihen muodostuu D3-vitamiinia. D-vitamiini valmistetaan siis keinotekoisesti, joten siinä mielessä se on synteettistä, mutta valmis D-vitamiini on samaa ainetta, jota muodostuu ihossammekin auringon vaikutuksesta.

Jos kesällä ottaa paljon aurinkoa ja syö ruokaa, jossa on jonkin verran D-vitamiinia, ei perusterve ihminen tule kärsimään vakavasta D-vitamiinin puutoksesta ja voi näin pitää taukoa D-vitamiinilisän käytöstä. Toisaalta, jos auringon vaikutus jää vähäiseksi esimerkiksi peittävien vaatteiden, asianmukaisen aurinkosuojan, sisätiloissa oleskelun tai kehnon sään vuoksi, voi olla syytä ottaa D-vitamiinilisää myös kesällä. Ikäihmisten D-vitamiinintarve on suurempi kuin nuorempien, koska heidän iho ei enää tuota D-vitamiinia niin tehokkaasti. Näin ollen D-vitamiinilisä on viimeistään 75-vuoden iästä eteenpäin suositeltavaa ympärivuotisesti.

Voimme suositella 50 µg D-vitamiinia lapsille noin 11 vuoden iästä alkaen.

Kyllä voi!

Varmistamme, että tuotteiden arviot ovat peräisin asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteet. Ne on saatu suoraan asiakkailta asiakaspalvelumme kautta (tai asiakkailta, jotka ovat vastaanneet tuotetyytyväisyyskyselyihin tai arviointipyyntöihin). Joidenkin uusien tuotteiden kohdalla voimme pyytää valittuja ennakkokäyttäjiä antamaan rehellisen palautteensa tuotteesta. Positiivisen arvion antaminen ei ole tällöin tuotteen saamisen ehtona.

Kuluttajapalautteet pyydetään sähköpostilla tilauksen tehneiltä asiakkailta, joten voidaan varmuudella tietää, että henkilö on todella tehnyt ostoksen. Samoin palautteita voidaan saada yleisesti asiakaspalvelun sähköpostiin, jolloin henkilön asiakkuus tarkistetaan.