Usein kysytyt kysymykset

Tilaukset

Voit tehdä tilauksen nettisivuilla tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 0942704433.

Tilauksen mukana tulee paperinen lasku.

Ensimmäinen tilaus saapuu kahden viikon kuluessa tilauksesta. 

Toimitusvälit ovat eri pituisia eri tuotteissa. Oletusasetuksilla seuraava lähetys saapuu automaattisesti kun laskennallisesti edellinen purkki olisi suositellulla annostuksella ja käyttötahdilla lähes tyhjä. Toimitusväliä voi kuitenkin milloin tahansa säätää omaan tahtiin sopivaksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Voit perua tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerosta 0942704433 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Ehdottomasti! Asiakaspalvelijamme hoitavat asian kuntoon numerossa 0942704433.

Toimitamme lähetykset tällä hetkellä vain Suomeen.

Lähetämme kaikki toimitukset kirjepostina.

Lähetämme toimitukset kirjepostina, joten niitä ei ole mahdollista seurata.

Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä vastaanottamisesta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeita varten. Ks. toimitusehdoista  tarkemmat palautustiedot.

Palautus on asiakkaalle ilmainen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkempia ohjeita varten.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jos näin on päässyt käymään!

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tässäkin asiassa numerossa 0942704433.

Tahdomme toimittaa tuotteet asiakkaalle mahdollisimman helposti kotiin.

Postikulut sisältyvät hintaan, joten ylimääräisiä kuluja ei enää tule.

Tuotteet

Tuotteessa on takuulla päiväystä sen verran jäljellä, että sen ehtii hyvin käyttämään suositellulla käyttötahdilla loppuun asti.

Kyllä voi! Purkkien muovi on valmistettu 05-PP polypropeenista, joka soveltuu muovinkierrätykseen. 

Vitamiinit, ravintolisät ja luontaistuotteet voidaan laittaa biojätteeseen tai poltettavaan jätteeseen, sillä ne eivät ole vaarallista jätettä. 

Olemme ottaneet ravintolisien valikoimaa rakentaessamme huomioon, että tuotteet sopivat yhtä aikaa käytettäviksi. 

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy kapseli- ja tablettimuotoisia ravintolisiä, jotka on valmistettu Suomessa, Norjassa tai Alankomaissa.

Pro Elinvoimalla on myynnissä ainoastaan tutkitusti turvallisia tuotteita. Käytämme tuotteissa ainoastaan tunnettuja ja yleisesti käytössä olevia ainesosia. Noudatamme tarkasti Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) määräyksiä ja voimassa olevaa lainsäädäntöä. Seuraamme myös aktiivisesti alaan liittyvää tieteellistä tutkimusta sekä ainesosien turvallisuuden että niiden vaikutusten osalta. Emme valitse valikoimaamme kyseenalaisia tai turvallisuudeltaan epävarmoja ainesosia. Ilmoitamme aina myös mahdollisista rajoituksista tuotteen käyttöön liittyen sen tuotetiedoissa. 

EFSA eli European Food Safety Authority eli Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto eli viranomainen, joka pyrkii suojaamaan kuluttajien turvallisuutta elintarvikkeiden osalta EU:n alueella. EFSA säätelee ravintolisien turvallisuutta sallimalla ainesosille vain perusteltuja terveysväitteitä. EFSA:n hyväksymät sallitut terveysväitteet pohjautuvat laajaan tieteelliseen näyttöön ainesosien terveysvaikutuksista. Pro Elinvoima on sitoutunut noudattamaan EFSA:n ohjeistusta markkinoinnissaan. Tämä takaa sen, että Pro Elinvoiman viestintä ja markkinointi on luotettavaa ja tuotteiden todellisiin vaikutuksiin perustuvaa. 

Vuorokautisen saannin vertailuarvo on virallisten ravitsemussuositusten mukainen määrä vaikuttaville aineille päivittäin. Päiväsaantisuositukset kertovat, millaisilla määrillä voidaan ehkäistä puutostilat. Kyseessä ei siis ole turvallisen käytön yläraja. Ravintolisissämme on pyritty optimaalisiin määriin ottaen huomioon aineiden imeytyvyys ja olemassa oleva tutkimustieto terveyttä parhaiten edistävistä annoksista. Esimerkiksi B-vitamiineja on joissakin tuotteissamme moninkertaisesti vertailuarvoon nähden, koska tällä määrällä varmistetaan maksimaalinen hyöty. B-vitamiinit ovat myös vesiliukoisia eivätkä kerry elimistöön, joten tuotteiden käyttö on täysin turvallista. 

D-vitamiinikapseleiden gelatiini on peräisin naudasta ja on eläinperäistä. Myös valmisteen D3-vitamiini on valmistettu lampaan villan lanoliinia hyväksi käyttäen, joten sekin on eläinperäistä.

D3-vitamiinia valmistetaan teollisesti jäljittelemällä sen luonnollista muodostumista. Lampaanvillan rasvasta eristettyä 7-dehydrokolesterolia säteilytetään ultraviolettisäteilyllä, jolloin siihen muodostuu D3-vitamiinia. D-vitamiini valmistetaan siis keinotekoisesti, joten siinä mielessä se on synteettistä, mutta valmis D-vitamiini on samaa ainetta, jota muodostuu ihossammekin. 

Jos kesällä ottaa aurinkoa ja syö ruokaa, jossa on jonkin verran D-vitamiinia, ei tule kärsimään vakavasta D-vitamiinin puutoksesta ja voi pitää taukoa D-vitamiinilisän käytöstä. Toisaalta jos auringon vaikutus jää vähäiseksi esimerkiksi peittävien vaatteiden tai sisätiloissa oleskelun takia, voi olla syytä ottaa D-vitamiinilisä myös kesällä. 

Voimme suositella 50 µg D-vitamiinia lapsille noin 11 vuoden iästä alkaen.

Varmistamme, että tuotteiden arviot ovat peräisin asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteet. Ne on saatu suoraan asiakkailta asiakapaluvemma kautta (tai asiakkailta, jotka ovat vastaanneet tuotetyytyväisyyskyselyihin tai arviointipyyntöihin). Joidenkin uusien tuotteiden kohdalla voimme pyytää valittuja ennakkokäyttäjiä antamaan rehellisen palautteensa tuotteesta. Positiivisen arvion antaminen ei ole tällöin tuotteen saamisen ehtona.

Kuluttajapalautteet pyydetään sähköpostilla tilauksen tehneiltä asiakkailta, joten voidaan varmuudella tietää, että henkilö on todella tehnyt ostoksen. Samoin palautteita voidaan saada yleisesti asiakaspalvelun sähköpostiin, jolloin henkilön asiakkuus tarkistetaan.