Glucovita

Glucovita on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kromi-kasviuutevalmiste, jonka koostumus tukee elimistön normaalia ravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä glukoositasojen pysymistä normaaleina.

  • Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 49,90 €
  • 2 tablettia päivässä

Kromi
Glucovita sisältää 100 μg kliinisesti tutkittua, standardoitua ja tehokkaasti imeytyvää kromia (ChromeMate®). Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on myöntänyt laajan tieteellisen tutkimusnäytön perusteella kromille kaksi virallista terveysväitettä, joiden mukaan kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Mate
Tuotteessa käytämme myös eteläamerikkalaisesta matepuusta (Ilex paraguariensis) valmistettua mateuutetta, joka valmistetaan uuttamalla puun lehdistä. Mate tunnetaan suositun yrttijuoman raaka-aineena, mutta siitä valmistettua uutetta käytetään yleisesti myös ravintolisissä. Mate edistää painonhallintaa ja lipidien hajoamista.

Kauran varsiuute
Koostumukseen valitsimme myös kivennäisainepitoista kauran varsiuutetta (Avena sativa), joka edistää kylläisyyden tunnetta ja voi sitä kautta auttaa painonhallinnassa. Kauran varsiuute tukee myös ruuansulatusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Rakkohauru
Tuotteessa käytämme myös rakkohaurusta (Fucus vesiculosus) valmistettua leväuutetta, joka sisältää standardoidusti 100 μg fukoksantiinia. Fukoksantiini on karotenoidi, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Rakkohauru auttaa lisäämään kylläisyyden tunnetta ja sen yhteyttä painonhallintaan on tutkittu paljon viime vuosina.

Kaneli
Tuotteessa on mukana myös mausteena tunnetusta kanelista (Cinnamomum cassia) valmistettua uutetta. Kaneli auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja normaalia veren glukoositasoa osana terveellisiä elämäntapoja.

Guarana
Glucovita sisältää myös eteläamerikkalaisesta Guarana-puusta (Paullinia cupana) valmistettua Guarana-uutetta, joka sisältää standardoidusti 18 mg kofeiinia. Guarana tunnetaan vaikutuksistaan rasva-aineenvaihduntaan, joka edistää painonhallintaa.

Tuoteturvallisuus

Kaikki Pro Elinvoiman tuotteet ovat tutkitusti turvallisia.

Glucovita on lisäravinnealan asiantuntijoiden kanssa pohjoismaisena yhteistyönä kehitetty kasviuute-levä-kivennäisainevalmiste, joka sisältää turvallisen määrän ravintoaineiden normaalin aineenvaihdunnan, normaalien glukoositasojen sekä painonhallinnan tukemiseen soveltuvia ainesosia. Tuote sisältää turvallisen määrän elimistölle välttämätöntä kromia sekä turvalliseksi todettuja kasvi- ja leväuutteita.

Tuotteen ainesosiin liittyy kuitenkin muutamia seikkoja, jotka täytyy ottaa huomioon. Mate- ja Guarana- uutteiden kohdalla tulee huomioida niiden mahdollinen piristävä vaikutus. Glucovita sisältää 18 mg kofeiinia, mikä tarkoittaa, ettei tuotetta kannata nauttia illalla ennen nukkumaanmenoa.

Muita kromia sisältäviä ravintolisiä käyttävien on hyvä varmistua, ettei päivittäinen kromin saanti ravintolisistä ylitä turvallisen vuorokautisen saannin ylärajaa, joka on 250 μg.

Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton.

Glucovita soveltuu kaikille aikuisille. Tuotetta ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, koska kaikkien ainesosien vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole saatavilla riittävästi tutkittua tietoa.

Tuotetiedot

2 tablettia sisältää:

Mate100 mg 
Avena sativa100 mg 
Rakkohauru100 mg 
Fukoksantiini100 μg 
Kaneli100 mg 
Guarana100 mg 
     Kofeiini18 mg 
Kromi100 μg250 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maltodekstriini), rakkohauruuute (Fucus Vesiculosus), kaneliuute (Cinnamomum cassia), Avena sativa (kauran varsiuute), guaranauute (Paullinia Cupana), mate-uute (Ilex Paraguarensis), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, trikalsiumfosfaatti, piidioksidi), kromipikolinaatti.

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on valmistettu Norjassa.