Crystal Dream

Crystal Dream on melatoniiniton ja luonnollinen vaihtoehto nukahtamisen tukemiseen. Tuotteen ainesosat vähentävät tutkitusti stressiä, rentouttavat keskushermostoa sekä auttavat nukahtamaan ja nukkumaan paremmin.

  • Vuorokausiannos 2 tablettia, puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa
  • Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 49,90 €
  • Tilausväli 2 kk

Crystal Dream -valmiste sisältää useita ainesosia, jotka edistävät stressinhallintaa, rauhoittumista ja unenlaatua.

Sitruunamelissa (Melissa officinalis) on sitruunalta tuoksuva ruohokasvi, jonka on todettu edistävän hyvää unta vaihdevuosia läpikäyvillä, 50–60-vuotiailla naisilla, jotka kärsivät uniongelmista. Sen on myös havaittu vähentävän unihäiriöitä stressistä ja univaikeuksista kärsivillä.

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan olosuhteiden muutoksiin. Yhdistelmävalmisteissa ruusujuuri toimii rentouttavana ainesosana. Ruusujuuren on todettu edistävän nukahtamista mielialan laskemiseen liittyvissä nukahtamisvaikeuksissa sekä lievittävän stressiä.

Humala (Humulus lupulus) on kasvi, jonka tunnetuin käyttötarkoitus on oluen maustaminen. Myös alkoholittoman oluen on havaittu edistävän nukahtamista juuri humalan ansiosta.

Kamomilla (Chamomilla recutita) on perinteinen yrtti, jota on käytetty rauhoittavana infuusiona eli kamomillateenä. Myös tutkimusnäyttö tukee perinteistä käsitystä kamomillan rentoutumista ja unta edistävästä vaikutuksesta.

Lisäksi tuote sisältää maitopeptidejä sekä Avena sativaa (kauran varsiuutetta).

Tuotetiedot

Ainesosat: Sitruunamelissa (Melissa offi cinalis), maitopeptidit, ruusujuuri (Rhodiola rosea), humala (Humulus lupulus), Avena sativa (kauran varsiuute), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), aromit (laventeli, kamomilla, sitruunamelissa, muskotti), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit).

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille.

2 tablettia sisältää:

Sitruunamelissa250 mg
Maitopeptidit125 mg
Ruusujuuri100 mg
Avena sativa50 mg
Humala50 mg
Kamomillasaunio50 mg