Kyllä kiitos!

Haluan tilata 2kk annoksen Prostata -valmistetta hintaan 39,90€ (norm. 44,90€).

Yhdistelmävalmiste eturauhasen hyvinvoinnin tueksi

Prostata on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kasviuutekivennäisainevalmiste,
jonka monipuolinen koostumus auttaa ylläpitämään eturauhasen normaalia hyvinvointia myös iän
karttuessa.

  • Toimitus sisältää 90 tablettia hintaan 44,90 €
  • 1 tabletti päivässä

Amerikankarpalo
Tuote sisältää standardoitua amerikankarpalouutetta. Amerikankarpalo tai Amerikan isokarpalo (Vaccinium macrocarpon) on Pohjois-Amerikassa kasvava ja viljelty karpalolajike, joka sisältää Suomessa kasvavien isokarpalon (Vaccinium oxycoccus) ja pikkukarpalon (Vaccinium microcarpum) tavoin runsaasti C-vitamiinia sekä flavonoleja, jotka ovat antioksidantteina toimivia fenoliyhdisteitä.

Nokkosenlehti
Koostumukseen valitsimme myös nokkosen lehdistä (Urtica dioica) valmistettua uutetta. Nokkosenlehtiuutetta on tutkittu viime aikoina paljon. Nokkosuutetta käytetään yleisesti eturauhasen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarkoitetuissa ravintolisissä. Se muun muassa tukee verenkiertoelimistön hyvinvointia sekä kehon elinvoimaisuutta. Nokkonen saa olon tuntumaan energisemmältä.

Sahapalmu
Sahapalmu-uute (engl. Saw Palmetto) on keskeinen osa eturauhasen hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitetun tuotteemme koostumusta. Uute valmistetaan muun muassa Yhdysvaltain kaakkoisosissa kasvavan sahapalmun (Serenoa repens) marjoista. Sahapalmu osana yrttivalmistetta tukee normaalia virtsaamiskykyä yli 45-vuotiailla miehillä ja edistää ja tukee miesten terveyttä.

Muira Puama eli potenssipuu
Tuotteessa on mukana myös Muira Puama – eli potenssipuu-uutetta. Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) on Etelä-Amerikassa kasvava puu, josta valmistettuja uutteita käytetään yleisesti ravintolisissä. Jo aineen suomenkielinen nimi kertoo, miksi valitsimme sen mukaan eturauhasen hyvinvointia tukevaan tuotteeseemme.

Kurkumiini
Tuote sisältää myös kurkuminoidien määrän osalta standardoitua Curcumin C3 Complex® -kurkumiiniuutetta. Tämä uute on maailman eniten kliinisesti tutkittua kurkumiinia. Se uutetaan patentoidulla menetelmällä kurkuman (Curcuma longa) juurista. Kurkumiini edistää elimistön luonnollisen, tulehduksia vastaan taistelevan järjestelmän toimintaa.

Jättikurpitsansiemen
Jättikurpitsan siemenistä (Cucurbita maxima) valmistetaan uutetta ja öljyä ravintolisäkäyttöön. Prostata-tuotteen koostumukseen valitsimme kuivatablettiin sopivan siemenuutteen.

Tomaattiuute
Tuotteemme sisältää myös tomaatista (Solanum lycopersicum) valmistettua uutetta, joka sisältää standardoidusti 20 % lykopeenia. Lykopeeni antaa tomaatille punaisen värin. Se on voimakas antioksidantti, joka imeytyy ravintolisistä yhtä hyvin kuin ruuasta.

Parsakaaliuute
Käyttämämme parsakaaliuute (Brassica oleracea) sisältää standardoidun määrän sulforafaania, jonka vaikutuksia eturauhasen hyvinvointiin on tutkittu paljon. Monet ”tavalliset” ja ”epäseksikkäät” kasvikset ja vihannekset, jotka tunnetaan paremmin keittoaineksina, sisältävät terveellisiä ainesosia, jotka sopivat mainiosti ravintolisäkäyttöön.

Sinkki
Kivennäisaineista valitsimme koostumukseen sinkkiä. Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on myöntänyt sinkille seuraavat viralliset terveysväitteet tiukan tieteellisen näytön perusteella: Sinkki edistää muun muassa veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Bioperiini
Prostatan ainesosien imeytymistä edistää mustapippurista (Piper nigrum) valmistettu, patentoitu piperiiniuute (BioPerine®). Piperiini on mustapippurin alkaloidi, joka saa aikaan ”pippurisen” maun. Bioperiinin käyttö lisäravinteissa on yleistynyt viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Se lisää muun muassa kurkumiinin imeytymistä elimistössä.

Seleeni
Sinkin lisäksi tuote sisältää toista elintärkeätä kivennäisainetta, seleeniä. Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n myöntämien, virallisten terveysväitteiden mukaan seleeni edistää muun muassa normaalia siittiöiden muodostusta, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Tuoteturvallisuus

Kaikki Pro Elinvoiman tuotteet ovat tutkitusti turvallisia.

Prostata on lisäravinnealan asiantuntijoiden kanssa pohjoismaisena yhteistyönä kehitetty kasviuute-kivennäisainevalmiste, joka sisältää turvallisen määrän eturauhasen normaalin hyvinvoinnin ylläpitämiseen soveltuvia ainesosia. Tuote sisältää turvalliseksi todettuja kasviuutteita sekä elimistölle välttämättömiä kivennäisaineita.

Kasviuutteista esimerkiksi kurkumiinin suosiota selittää osaltaan sen turvallisuus. Koehenkilöille on annettu jopa 10–12 g kurkumiinia päivässä ilman merkittäviä haittavaikutuksia. Tuotteen patentoidulla menetelmällä valmistettu Curcumin C3 -kurkumiiniuute on vatsaystävällistä ja tehokkaasti imeytyvää. Herkkävatsaisten kannattaa kuitenkin seurata vointiaan tuotetta
käyttäessään.

Muita sinkkiä sisältäviä ravintolisiä käyttävien on hyvä varmistua, ettei päivittäinen sinkin saanti ravintolisistä yhteensä ylitä turvallisen vuorokautisen saannin ylärajaa, joka on 25 mg. Seleenin kohdalla vastaava turvallisen vuorokautisen saannin yläraja on 300 μg.

Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton.
Tuote on tarkoitettu aikuisille miehille.

 

Tuotetiedot

1 tablettia sisältää:

Karpalo 250 mg
Nokkosenlehti 100 mg
Sahapalmu 75 mg
Muira Puama 75 μg
Kurkumiini 50 mg
Kurkuminoidit 47,5 mg
Kurpitsansiemen 50 mg
Tomaatti 25 mg
Lykopeeni 5 mg
Parsakaali 25 mg
Sulforafaani 1 mg
Sinkki 5 mg 50 %*
Mustapippuri (Bioperine®) 1,25 mg
Seleeni 25 μg 45 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Ainesosat:
Karpalouute (Vaccinium macrocarpon), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), nokkosenlehtiuute (Urtica dioica), sahapalmu-uute (Serenoa repens), muira puama -uute, kurpitsansiemenuute (Cucurbita maxima), kurkumiiniuute (Curcuma longa), parsakaaliuute, paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), tomaattiuute, sinkkibisglysinaatti, mustapippuriuute (Piper nigrum), seleeni.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille. Tuote on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on valmistettu Norjassa.

Kyllä kiitos, tilaan 90 tabletin pakkauksen Prostata-ravintolisää hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen Prostata-lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 90 tablettia Prostata-ravintolisää, joka riittää kolmeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-to klo 9-17 pe 9-16) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.