Kyllä kiitos!

Tilaan 300 kapselin pakkauksen D-vitamiinia (50 µg) hintaan 39,90€ (sis. postikulut).

Pro Elinvoiman D-vitamiinikapseli on kansainvälisten standardien mukaisesti valmistettu D-vitamiinivalmiste, jonka optimaaliseen imeytymiseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

D-vitamiinin lähteet

Ihmisen elimistö saa D-vitamiinia auringosta sekä ravinnosta. Ihmisen iho tuottaa D-vitamiinia auringon UVB-säteilyn vaikutuksesta, mutta pohjoisilla leveysasteilla tätä ei tapahdu tehokkaasti pimeinä vuodenaikoina. Suomessa D-vitamiinia käytetäänkin lisäravinteena syksystä kevääseen korvaamaan puuttuvan auringonvalon aiheuttamaa vajetta. D-vitamiinia tarvitaan muun muassa luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

  • Toimitus sisältää 300 kapselia hintaan 39,90 € (jatkolähetykset 39,90€)
  • Annostus: 1 kapseli päivässä
  • Aineosat: Auringonkukkaöljy, gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), kolekalsiferoli (D3-vitamiini)
  • Vahvuus 50 µg

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa ja huoneenlämmössä suojattuna auringonvalolta.

Kyllä kiitos, tilaan 300 kapselin pakkauksen D-vitamiinia (50 µg) hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 10 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
Vahvuus *
D-vitamiinin käyttäjien määrä taloudessa *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen D-vitamiini-lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 300 D-vitamiinikapselia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 kapseli päivässä) yhdelle henkilölle 10 kk:si. Hinta 39,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi. Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.