Kyllä kiitos!

Haluan tilata 2kk annoksen Curminol -valmistetta hintaan 39,90€ (norm. 44,90€).

Nivelterveyttä ylläpitävä yhdistelmävalmiste

Curminol on uuden sukupolven niveltuote, jossa yhdistyvät paljon tutkitut kasvipohjaiset ainesosat, vitamiinit sekä laadukas kalaöljy.

Crystal Oil™ -kalaöljy
Curminolista tekee erityisen muihin niveltuotteisiin verrattuna se, että siinä käytetään korkealaatuista Crystal Oil™ -kalaöljyä. Tämä kalaöljy valmistetaan
ekologisesti pyydystetystä kaloista ja jalostetaan patentoidulla menetelmällä, jossa suodatus ja rasvahappojen pilkkominen suoritetaan matalassa lämpötilassa. Näin rasvahapot eivät hajoa, härskiinny tai muutu synteettiseen muotoon – Curminolin Crystal Oil™ on kalaöljyä luonnollisessa muodossa. Helposti nieltävän kalaöljykapselin ansiosta tuotteen käyttö on vaivatonta.

Kurkumiini
Curminol sisältää kurkuminoidien määrän osalta standardoitua Curcumin C3 -kurkumiiniuutetta. Curcumin C3 on eniten kliinisesti tutkittua kurkumiinia maailmassa. Se uutetaan patentoidulla menetelmällä kurkuman (Curcuma longa) juurista. Kurkumiini edistää elimistön luonnollisen, tulehduksia vastaan taistelevan järjestelmän toimintaa.

Denaturoimaton tyypin II kollageeni
Curminol sisältää myös tyypin II kollageenia, jota nivelet tarvitsevat toimiakseen normaalisti. Tämä rakenteeltaan säikeinen ja vahva proteiini muodostaa suuren osan rustosta. Myös kollageenin vaikutuksista on tehty runsaasti tutkimusta.

Inkivääri
Inkivääri (Zingiber officinale) on tunnettu maustekasvi, jota esiintyy pääasiassa Aasiassa ja trooppisella vyöhykkeellä. Kurkumiinin tavoin sen on todettu tukevan elimistön tulehduksia säätelevän järjestelmän toimintaa. Inkiväärin vaikutuksia on tutkittu paljon viime vuosina. Curminol sisältää inkivääristä valmistettua uutetta.

Boswellia serrata
Curminolin standardoitu Boswellin®-uute valmistetaan Intian vuoristoseuduilla kasvavan Boswellia serrata -puun pihkasta. Boswellia serratan on havaittu lisäävän nivelissä miellyttävää tunnetta ja viileyden kokemista.

C-vitamiini
Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n myöntämien, virallisten terveysväitteiden mukaan C-vitamiini eli askorbiinihappo tukee nivelruston kollageenin muodostumista ja sidekudosten pysymistä normaaleina.

Bioperiini
Curminolin ainesosien imeytymistä edistää mustapippurista valmistettu, patentoitu piperiiniuute (BioPerine®). Piperiini on mustapippurin alkaloidi, joka saa aikaan ”pippurisen” maun. Bioperiinin käyttö lisäravinteissa on yleistynyt viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Se lisää muun muassa kurkumiinin imeytymistä elimistössä.

D3-vitamiini
Curminol sisältää myös D-vitamiinia kolekalsiferolin (D3) muodossa. Virallisten terveysväitteiden mukaan D-vitamiini edistää muun muassa luiden pysymistä normaaleina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

TUOTETURVALLISUUS

Curminolin ainesosat ovat tutkitusti turvallisia terveillä aikuisilla. Esimerkiksi kurkumiini on suosittua osaltaan sen vuoksi, että sen käyttö on hyvin turvallista. Intialaisessa ruokavaliossa kurkumaa saatetaan nauttia ilman haittavaikutuksia jopa 2,5 g päivässä, mikä vastaa noin 100 mg kurkumiinia. Koehenkilöille on annettu jopa 10–12 g kurkumiinia päivässä ilman merkittäviä haittavaikutuksia.

Tuotteen patentoidulla menetelmällä valmistettu Curcumin C3 -kurkumiiniuute on vatsaystävällistä ja tehokkaasti imeytyvää. Herkkävatsaisten kannattaa kuitenkin seurata vointiaan tuotetta käyttäessään.

Curminolin kanssa voit käyttää myös muuta omega-3-valmistetta, jotta saat riittävän annoksen DHA:ta ja EPA:ta päivässä. Curminol ei ole ensisijaisesti omega-3-tuote, vaikka se sisältääkin laadukkaita omega-3-rasvahappoja.

Tuote on tarkoitettu terveille aikuisille. Tuotetta ei kuitenkaan suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille, koska kurkumiinin, boswellian ja inkiväärin vaikutuksista näillä ryhmillä ei ole tarpeeksi tietoa.

 

2 tablettia sisältää:

Kalaöljy (Crystal OilTM)1000 mg 
Omega-3-rasvahappoja, joista570 mg 
EPA
310 mg 
DHA80 mg 
Kurkumiini100 mg 
Kurkuminoideja95 mg 
Denaturoimaton tyypin II kollageeni40 mg 
Inkivääri40 mg 
Boswellia serrata33,5 mg 
C-vitamiini20 mg25 %*
Piperiini (BioPerine®)5 mg 
D3-vitamiini10 μg200 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kyllä kiitos, tilaan 90 kapselin pakkauksen Curminol -ravintolisää hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot
Ensimmäinen Curminol ravintolisä lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 90 kapselia Curminol ravintolisää, joka riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90€ € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.