Kyllä kiitos!

Haluan tilata 2kk annoksen Crystal Mind -valmistetta hintaan 39,90€ (norm. 44,90€)

Aivoterveyttä ja kognitiivisia toimintoja edistävä valmiste koko perheelle

Crystal Mind on ravintolisä, joka on kehitetty tukemaan aivojen normaalia toimintaa. Tuote sisältää aivoterveyden ja kognitiivisten toimintojen kannalta välttämättömiä ainesosia, B6-, B12- ja D3-vitamiineja sekä folaattia, magnesiumia ja sinkkiä.

  • Toimitus sisältää 120 kapselia
  • 2 kapselia päivässä

Tuotteen sisältämät magnesium, sinkki, folaatti, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi magnesium sekä B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Tuote sisältää myös elimistölle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sekä omega-6-rasvahappoa, gammalinoleenihappoa (GLA). Myös omega-3-rasvahappojen vaikutuksia aivoterveyteen on tutkittu paljon. Tuotteen gammalinoleenihappo (GLA) tulee rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (Borago officinalis) siemenöljystä.

Crystal Mindin omega-3-rasvahapot saadaan Crystal Oil™ -kalaöljystä, joka sisältää EPA:ta niin paljon kuin on luonnollisesti mahdollista. Tämä kalaöljy valmistetaan ekologisesti pyydystetyistä kaloista ja jalostetaan patentoidulla menetelmällä, jossa suodatus ja rasvahappojen pilkkominen suoritetaan matalassa lämpötilassa. Näin rasvahapot eivät hajoa, härskiinny tai muutu synteettiseen muotoon – Crystal Mindin Crystal Oil™ on kalaöljyä luonnollisessa muodossa. Crystal Oil™ -kalaöljyn hapettumisastetta mittaava TOTOX-arvo on erittäin matala.

Ainesosat: Kalaöljy (Crystal Oil™), gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), Borago officinalis -öljy, magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (mehiläisvaha, piioksidi), sinkkioksidi, syanokobalamiini (B12-vitamiini), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (folaatti).

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuotteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on keskusteltava lääkärin kanssa. Valmistettu Norjassa.

2 kapselia sisältää:

Kalaöljy (Crystal OilTM)807 mg 
Omega-3-rasvahappoja, josta363 mg 
EPA250 mg 
DHA40 mg 
Borago officinalis -öljyä, josta105 mg 
GLA21 mg 
Magnesium37,5 mg10%*
Sinkki4 mg40%*
B6-vitamiini1,34 mg96%*
Folaatti100 μg50%*
D3-vitamiini5 μg100%*
B12-vitamiini2,5 μg100%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kyllä kiitos, tilaan 120 kapselin pakkauksen Crystal Mind Omega 3 hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen Crystal Mind -lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 Crystal Mind -kapselia, jotka riittävät kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.