Crystal Mind

Crystal Mind on ravintolisä, joka on kehitetty tukemaan aivojen normaalia toimintaa. Tuote sisältää aivoterveyden ja kognitiivisten toimintojen kannalta välttämättömiä ainesosia, B6-, B12- ja D3-vitamiineja sekä folaattia, magnesiumia ja sinkkiä.

  • Toimitus sisältää 120 kapselia hintaan 49,90 €
  • 2 kapselia päivässä

Euroopan elintarviketurvalllisuusvirasto EFSA:n myöntämien virallisten, vahvaan tieteelliseen näyttöön perustuvien terveysväitteiden mukaan magnesium, sinkki, B6-vitamiini, folaatti ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi magnesium sekä B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Crystal Mind sisältää myös elimistölle välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sekä omega-6-rasvahappoa, gammalinoleenihappoa (GLA). Myös omega-3-rasvahappojen vaikutuksia aivoterveyteen on tutkittu paljon. Tuotteen gammalinoleenihappo (GLA) tulee rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (Borago officinalis) siemenöljystä.

Crystal Mindin omega-3-rasvahapot saadaan Crystal Oil™ -kalaöljystä, joka sisältää EPA:ta niin paljon kuin on luonnollisesti mahdollista. Tämä kalaöljy valmistetaan ekologisesti pyydystetyistä kaloista ja jalostetaan patentoidulla menetelmällä, jossa suodatus ja rasvahappojen pilkkominen suoritetaan matalassa lämpötilassa. Näin rasvahapot eivät hajoa, härskiinny tai muutu synteettiseen muotoon – Crystal Mindin Crystal Oil™ on kalaöljyä luonnollisessa muodossa. Crystal Oil™ -kalaöljyn hapettumisastetta mittaava TOTOX-arvo on erittäin matala.

TUOTETURVALLISUUS

Kaikki Pro Elinvoiman lisäravinteet ovat tutkitusti turvallisia. Crystal Mind on lisäravinnealan asiantuntijoiden ja tutkijoiden kansainvälisenä yhteistyönä kehittämä valmiste, jonka ainesosien määrät ovat tutkitusti turvalliset. Tuote sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja, jotka ovat elimistölle muutenkin välttämättömiä.

Crystal Mind soveltuu mainiosti käytettäväksi myös muun omega-3-valmisteen kanssa. Tämä on jopa suositeltavaa, jotta saat riittävän annoksen DHA:ta ja EPA:ta vuorokaudessa. Vaikka Crystal Mind sisältää laadukasta Crystal Oil™ -kalaöljyä, tuote ei ole ainoastaan omega-3-valmiste, vaan se sisältää aivoterveyden ja kognitiivisten toimintojen kannalta tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tuote soveltuu kaikille yli 3-vuotiaille. Tuotteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on kuitenkin syytä keskustella lääkärin kanssa.

 

TUOTETIEDOT

Ainesosat: Kalaöljy (Crystal Oil™), gelatiini, stabilointiaine (glyseroli), Borago officinalis -öljy, magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (mehiläisvaha, piioksidi), sinkkioksidi, syanokobalamiini (B12-vitamiini), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (folaatti).

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuotteen käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on keskusteltava lääkärin kanssa. Valmistettu Norjassa.

2 tablettia sisältää:
Kalaöljy (Crystal OilTM) 807 mg
Omega-3-rasvahappoja, joista 363 mg
EPA
250 mg
DHA 40 mg
Borago officinalis -öljyä, josta 105 mg
GLA 21 mg
Magnesium 37,5 mg 10 %*
Sinkki 4 mg 40 %*
B6-vitamiini 1,34 mg 96 %*
Folaatti 100 μg 50 %*
D3-vitamiini 5 μg 100 %*
B12-vitamiini 2,5 μg 100 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta