Kyllä kiitos!

Haluan tilata 2kk annoksen Crystal Dream -valmistetta hintaan 39,90€ (norm. 44,90€).

Yrttipohjainen unituote

Crystal Dream on melatoniiniton ja luonnollinen vaihtoehto nukahtamisen tukemiseen. Tuotteen ainesosat vähentävät tutkitusti stressiä, rentouttavat keskushermostoa sekä auttavat nukahtamaan ja nukkumaan paremmin.

  • Vuorokausiannos 2 tablettia, puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa
  • Toimitus sisältää 120 tablettia hintaan 44,90 €
  • Tilausväli 2 kk

Crystal Dream -valmiste sisältää useita ainesosia, jotka edistävät stressinhallintaa, rauhoittumista ja unenlaatua.

Sitruunamelissa (Melissa officinalis) on sitruunalta tuoksuva ruohokasvi, jonka on todettu edistävän hyvää unta vaihdevuosia läpikäyvillä, 50–60-vuotiailla naisilla, jotka kärsivät uniongelmista. Sen on myös havaittu vähentävän unihäiriöitä stressistä ja univaikeuksista kärsivillä.

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan olosuhteiden muutoksiin. Yhdistelmävalmisteissa ruusujuuri toimii rentouttavana ainesosana. Ruusujuuren on todettu edistävän nukahtamista mielialan laskemiseen liittyvissä nukahtamisvaikeuksissa sekä lievittävän stressiä.

Humala (Humulus lupulus) on kasvi, jonka tunnetuin käyttötarkoitus on oluen maustaminen. Myös alkoholittoman oluen on havaittu edistävän nukahtamista juuri humalan ansiosta.

Kamomilla (Chamomilla recutita) on perinteinen yrtti, jota on käytetty rauhoittavana infuusiona eli kamomillateenä. Myös tutkimusnäyttö tukee perinteistä käsitystä kamomillan rentoutumista ja unta edistävästä vaikutuksesta.

Lisäksi tuote sisältää maitopeptidejä sekä Avena sativaa (kauran varsiuutetta).

Tuotetiedot

Ainesosat: Sitruunamelissa (Melissa offi cinalis), maitopeptidit, ruusujuuri (Rhodiola rosea), humala (Humulus lupulus), Avena sativa (kauran varsiuute), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), aromit (laventeli, kamomilla, sitruunamelissa, muskotti), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit).

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille.

2 tablettia sisältää:

Sitruunamelissa250 mg
Maitopeptidit125 mg
Ruusujuuri100 mg
Avena sativa50 mg
Humala50 mg
Kamomillasaunio50 mg

Kyllä kiitos, tilaan 120 tabletin pakkauksen Crystal Dream -ravintolisää hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen Crystal Dream -lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 tablettia Crystal Dream -ravintolisää, joka riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.