Tavoitteena terveellisempi elämä - TTE

Facebook-ryhmän jäsenenä saat Glucovita valmisteen etuhintaan vielä

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Tarjous on päättynyt.

Painonhallinnan tueksi

Glucovita on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kromi-kasviuutevalmiste, jonka koostumus tukee elimistön normaalia ravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Glucovita-yhdistelmävalmiste

Toimitus sisältää 120 tablettia, suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia.

39,90€

44,90€

Hinta sisältää postikulut.

39,90€

44,90€

Hinta sisältää postikulut.

Painonhallinnan tueksi

Glucovita on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kromi-kasviuutevalmiste, jonka koostumus tukee elimistön normaalia ravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Glucovita-yhdistelmävalmiste

Toimitus sisältää 120 tablettia, suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia.

Kromi
Glucovita sisältää 100 μg kliinisesti tutkittua, standardoitua ja tehokkaasti imeytyvää kromia (ChromeMate®). Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on myöntänyt laajan tieteellisen tutkimusnäytön perusteella kromille kaksi virallista terveysväitettä, joiden mukaan kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Mate
Tuotteessa käytämme myös eteläamerikkalaisesta matepuusta (Ilex paraguariensis) valmistettua mateuutetta, joka valmistetaan uuttamalla puun lehdistä. Mate tunnetaan suositun yrttijuoman raaka-aineena, mutta siitä valmistettua uutetta käytetään yleisesti myös ravintolisissä. Mate edistää painonhallintaa ja lipidien hajoamista.

Kauran varsiuute
Koostumukseen valitsimme myös kivennäisainepitoista kauran varsiuutetta (Avena sativa), joka edistää kylläisyyden tunnetta ja voi sitä kautta auttaa painonhallinnassa. Kauran varsiuute tukee myös ruuansulatusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Rakkohauru
Tuotteessa käytämme myös rakkohaurusta (Fucus vesiculosus) valmistettua leväuutetta, joka sisältää standardoidusti 100 μg fukoksantiinia. Fukoksantiini on karotenoidi, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Rakkohauru auttaa lisäämään kylläisyyden tunnetta ja sen yhteyttä painonhallintaan on tutkittu paljon viime vuosina.

Kaneli
Tuotteessa on mukana myös mausteena tunnetusta kanelista (Cinnamomum cassia) valmistettua uutetta. Kaneli auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja normaalia veren glukoositasoa osana terveellisiä elämäntapoja.

Guarana
Glucovita sisältää myös eteläamerikkalaisesta Guarana-puusta (Paullinia cupana) valmistettua Guarana-uutetta, joka sisältää standardoidusti 18 mg kofeiinia. Guarana tunnetaan vaikutuksistaan rasva-aineenvaihduntaan, joka edistää painonhallintaa.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maltodekstriini), rakkohauruuute (Fucus Vesiculosus), kaneliuute (Cinnamomum cassia), Avena sativa (kauran varsiuute), guaranauute (Paullinia Cupana), mate-uute (Ilex Paraguarensis), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, trikalsiumfosfaatti, piidioksidi), kromipikolinaatti.

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on valmistettu Norjassa.

2 tablettia sisältää:

Mate100 mg 
Avena sativa100mg 
Rakkohauru100 mg 
Fukoksantiini100 μg 
Kaneli100 mg 
Guarana100 mg 
Kofeiini18 mg 
Kromi100 μg250%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kyllä kiitos, tilaan 120 tabletin pakkauksen Glucovita-ravintolisää hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen Glucovita-lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 tablettia Glucovita-ravintolisää, joka riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.