• Palkitsemista ja herkkuja ostoskärryn täydeltä
 • Hyvää omalle keholle vaihtoehtoisin keinoin
 • Herkkupiikit ja verensokerin heilahtelu
 • Vähemmän sokeria, pirteämpi olo
 • Aterioiden korvaaminen sokeripitoisilla herkuilla
 • Ravinnerikasta ruokaa vitamiineineen ja hivenaineineen
 • Napostelua tauotta > jatkuva happohyökkäys.
 • Ateriarytmi. Makean yhdistäminen pääaterian yhteyteen.

Asiaa kannattaa lähteä pohtimaan oikeista motiiveista. Miksi haluaisin syödä vähemmä herkkuja. Haluan ihoni ja hampaideni voivan paremmin, haluan olla virkeämpi, en halua tyypin 2 diabetesta – syitä voi olla monia. Ymmärrä ensin sokerin haitat, niin irtautuminen helpottuu kun muistutat itseäsi aika ajoin haitoista.

1. Alkukartoitus ruokapäiväkirjan avulla.

Pidä ruokapäiväkirjaa, jonka voit tehdä perinteisesti paperille tai hyödyntää markkinoilta löytyviä puhelinsovelluksia. Kirjoita ylös viikon ajan kaikki mitä suuhusi laitat kellonaikoineen ja tuntemuksineen. Kirjoita tunne ennen syömistä sekä puoli tuntia syömisen jälkeen. Analysoi toisella viikolla. Myös personal trainerit ja ravintovalmentajat tarjoavat palveluna ruokapäiväkirjan analysointia, jos se tuntuu itsestä haastavalta.

 • Onko sinulla ateriarytmi?
 • Juotko vettä väh. 1l päivässä?
 • Onko ruokavalioni riittävän monipuolinen?
 • Mitä saisin lisätä ruokavaliooni? 
 • Söitkö levyllisen suklaata ja olo oli sen jälkeen etova? Haluaisitko tuntea erilaisia fiiliksiä? Tuntemusten kirjaaminen auttaa kuuntelemaan omaa kehoa.
  jne.

Ruokapäiväkirja auttaa hahmottamaan puutteita ja ruokavaliossa jo toimivia asioita. Tee tarvittavat korjausliikkeet. Ennen kaikkea ruokavalion ryhtiliike auttaa verensokerin pysymiseen tasaisena, joka vähentää makeanhimoa. Ruokavalion perusrunko olisi siis hyvä saada ojennukseen, jotta sokerikoukusta voisi päästä irti. Täydellisyyteen ei tarvitse jatkossakaan pyrkiä vaan kokonaisuus ratkaisee – päivien valinnat ovat keskenään erilaisia ja tasapainottavat toisiaan, niin ravitsemuksen, liikunnan kuin levonkin osalta.

2. Älä elä kieltojen siivittämää elämää

Mieti mitä saat syödä sen sijaan että kieltäisit koko ajan ruokia itseltäsi. On valtavan paljon herkullisia terveellisiä ruoka-aineita, joita kannattaa ostaa itselleen kotiin. Hedelmiä, marjoja, pähkinöitä…

3. Tee valinta kaupassa.

Kun teet valinnan jo kaupassa on suurempi kynnys lähteä erikseen hakemaan herkkuja. Tässä taas auttaa suunnittelu, jolla mahdollistaa itselleen sen, ettei mene nälkäisenä kauppaan. Valitse herkkujen sijaan vaikka uusia ennestään sinulle tuntemattomia hedelmiä kokeiltavaksi.

Ole ylpeä jokaisesta paremmasta valinnasta hyvinvointisi eteen.

Tavoitteena terveellisempi elämä - TTE

Facebook-ryhmän jäsenenä saat Glucovita valmisteen etuhintaan vielä

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Tarjous on päättynyt.

39,90€

44,90€

Hinta sisältää postikulut.

Painonhallinnan tueksi

Glucovita on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kromi-kasviuutevalmiste, jonka koostumus tukee elimistön normaalia ravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Glucovita-yhdistelmävalmiste

Toimitus sisältää 120 tablettia, suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia.

Painonhallinnan tueksi

Glucovita on pohjoismaisena yhteistyönä suunniteltu kromi-kasviuutevalmiste, jonka koostumus tukee elimistön normaalia ravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä glukoositasojen pysymistä normaaleina.

Glucovita-yhdistelmävalmiste

Toimitus sisältää 120 tablettia, suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia.

39,90€

44,90€

Hinta sisältää postikulut.

Kyllä kiitos, tilaan 120 tabletin pakkauksen Glucovita-ravintolisää hintaan 39,90 € (sis. postikulut). Jatkossa saan 2 kk:n välein vastaavat jatkolähetykset hintaan 39,90 €.

Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköposti
Syntymävuosi *
* Pakolliset kentät

Toimitusehdot

Ensimmäinen Glucovita-lähetys saapuu sinulle suoraan kotiin toimitettuna noin kahden viikon sisällä ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 tablettia Glucovita-ravintolisää, joka riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Hinta on 39,90 € sisältäen postikulut. Jatkolähetyksien hinta on myös 39,90 €.

Lasku tulee lähetyksen mukana ja maksat tuotteet vasta kun olet saanut ne. Voit milloin tahansa keskeyttää jatkolähetykset tai muuttaa tilausväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 4270 4433 (ma-pe 9-17) tai asiakaspalvelu@proelinvoima.fi

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä.